Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Joaca Paintball in Sibiu sau cumpara-ti echipamentul tau.

Joaca Paintball in Sibiu sau cumpara-ti echipamentul tau.

Lucrul în echipă nu a fost niciodată atât de distractiv! Atunci când pereţii biroului te apasă sau simţi nevoia să refulezi din cauza neînţelegerilor cu colegii, e timpul sa iei o pauză. Aerul curat şi activităţile de teambuilding pot să ridice moralul întregii echipe. „Împuşcatul” cu bile de vopsea la Paintball, are ca scop întreţinerea unei atmosfere de continuă competiţie între participanţi, lucru benefic în sudarea echipei unei companii sau a unui grup de cunoscuţi, precum şi generarea de bună dispoziţie.

 nexus painball sibiu

Paintball-ul este un joc interactiv în care participanţii ascunşi după copacii din pădure sau după diferite obstacole sunt împărţiţi în echipe egale şi trebuie, folosindu-se de interactivitate şi condiţie fizică, să  dezvolte strategii de a învinge adversarii marcându-i cu bile de vopsea. Echipamentul oferit este unul de ultimă generaţie iar protecţia jucătorilor este maximă. Asistaţi de arbitrii profesionişti, se pot dezvolta mai multe tipuri de jocuri dinamice.

Echipă versus echipă, Capturarea steagului sau o multitudine de alte jocuri care se pot aplica la cerere: tir cu armele de Paintball, păzeşte baza, escortă VIP, vestul sălbatic, ruleta rusească, etc iti pot transforma ziua intr-una de neuitat

 nexus painball sibiu

Se pot realiza jocuri de Paintball cu pana la 120 de participanti in sistem piramidal cu finala. Echipamentul de protecţie oferit este unul extrem, mult îmbunătăţit faţă de cel standard, pentru a conferi protecţie totală.

Acest echipament se poate cumpara si pe magazinul nostru online, oferind  posibilitatea oricui de a isi achizitiona markere de Paintball sau protectii / imbracaminte adecvata.

 Pe site gasiti :
  • markere /arme de ultima generatie de la TIPPMANN;
  • măşti protectoare de la JT;
  • combinezoane protectoare din material rezistent (camuflaj şi negre);
  • veste protectoare piept-spate;
  • suspensoare protecţie zone intime bărbaţi;
  • mănuşi protecţie cu scut de plastic;
  • accesorii si piese de schimb pentru Paintball;
  • produse second hand sau resigilate;
nexus painball sibiu

Pentru cei pasionati care practica in mod frecvent Paintball sau pentru cei care acum incep acest sport, oferim posibilitatea de a achizitiona echipament de paintball direct din magazinul nostru online, NEXUS PAINTBALL

[EPSB]Citeste si …
>

Cupa de ski a companiilor sibiene 16 Februarie 2013, Arena Platos – Paltinis

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545