20 Noiembrie


20 Noiembrie
Loading Map....


Data: 14/05/2016
Ora: 8:00 PM - 9:00 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


la Teatrul GONG, Sala Etaj

20 Noiembrie

după Lars Noren

 

Un spectacol de Eugen Jebeleanu

CU: Ali Deac; TRADUCERE DE: Eugen Jebeleanu și Ali Deac; VIDEO: Andrei Cozlac; CONSULTANT SCENOGRAFIE: Velica Panduru; ASISTENT REGIE: Maria Popovici; MANAGER PROIECT: Claudia Domnicar

DURATA APROXIMATIVĂ: 1H 0MIN

BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea Scena9

20 Noiembrie este povestea unui adolescent pe care societatea îl transformă în călău.
Pe 20 NOIEMBRIE 2006, în oraşul Emsdetten, un tânăr în vârstă de 18 ani deschide focul în fosta sa şcoală şi răneşte mai mule persoane, înainte de a se sinucide.
Piesa lui Lars Noren pleacă de la acest caz real pentru a construi o ficțiune documentată despre viața măcinată a unui tânăr maltratat. Violența cuvintelor ce i-au fost adresate în timpul copilăriei îl imping pe adolescent la o răzbunare fără margini. Acest text oglindește situația Europei occidentale și capitaliste din zilele noastre, care se confruntă cu probleme mari de identitate socială, cum ar fi atacurile teroriste sau valul de imigranți care au zdruncinat anul 2015.
În 20 NOIEMBRIE, Lars Noren analizează psihologia și mecanismul violenței care îl determină pe individ să treacă din poziția de agresat în cea de agresor, și totodată, repercusiunile unei educații defectuoase, care poate crea monștri.
Un text puternic, poetic și angajat în tratarea problemelor societății noastre contemporane.
Un spectacol care dă voce unei tinereți sfâșiate.

sursa: tnrs.ro

20noiembrie teatru

20 Noiembrie, Scena9, sibiu, teatru, TNRS