Atelier de bancuri – cum să folosim umorul în afaceri

Atelier de bancuri - cum să folosim umorul în afaceri

When

18/06/2014    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

Mojo by Our Coffeeshop
str. Alexandru Xenopol nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?

Învățați cum să faceți “haz de necaz” într-un mod profesionist pentru a “sparge gheața” în relații de prietenie și în afaceri.

Cu cine?

„Vă doresc tot binele din lume, chiar dacă nouă ne rămâne mai puțin” de la Tamango.

Mihail spune despre el că este „un psiholog-teolog din Panciu care închiriază mașini în Sibiu”.

Pentru Mihail cel mai bun mod de a sparge gheața este un banc bun – astfel a reusit să-și facă foarte mulți prieteni peste tot în lume.” El spune că treaba cu bancurile este una foarte serioasă, trebuie sa fii foarte atent ce spui, când și cui – ca în antreprenoriat. În viața personală și profesională susține că: „Indiferent de ceea ce faci trebuie să dai cel puțin 100% ca acel lucru să iasa bine. Doar așa poți dormi liniștit la sfârșitul zilei sau chiar al zilelor. Dacă ceva nu a ieșit bine poți fi sigur că e vina ta. În funcție de cât de repede accepți acest fapt poti ști când și daca se va rezolva.”

Cu ce?

Cu mult umor, istețime și atitudine pozitivă.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj  aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru această întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.