Post Widget 1

Heath Tips

 • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
 • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

CONCERTUL DE ANUL NOU DE LA SIBIU – 4 ANOTIMPURI, IARNA

CONCERTUL DE ANUL NOU DE LA SIBIU – 4 ANOTIMPURI, IARNA
CONCERTUL DE ANUL NOU DE LA SIBIU – 4 ANOTIMPURI, IARNA

When

31/12/2019    
6:00 PM - 9:00 PM

Where

Sala Thalia
str. Cetatii. Nr. 3-5, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Tradiția de a sărbători Anul Nou printr-un elegant concert de muzică clasică se continuă la Sibiu, prin ediția a unsprezecea a Concertului de Anul Nou, eveniment organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România. Nume mari ale scenei naționale, dar și din Europa, vor crea pentru publicul sibian, și nu numai, o seară de poveste cu un program cu totul special în 31 decembrie 2019 și 1 ianuarie 2020, cu începere de la ora 18, la Sala Filarmonicii de Stat Sibiu.

Tema evenimentului din acest an este „Vis”, un cod sub care numeroși compozitori mari ai Europei au compus pentru astfel de seri magice și ale căror lucrări vor putea fi ascultate în cadrul concertului. Biletele pentru acest eveniment se vor pune în vânzare vineri, 15 noiembrie 2019 pe platforma Entertix.ro și au valori cuprinse între 50 și 100 de lei. Va concerta Orchestra ICon Arts, sub bagheta dirijorului Gabor Werner din Ungaria, invitat special cu prilejul acestui eveniment.

Soliștii, cu o bogată reputație internațională, vor fi alături de publicul din Sibiu cu prilejul acestui eveniment aparte. Invitați sunt îndrăgita solistă Rodica Vica și Ciprian Dancu – reputat artist al clarinetului. Pe scenă vor mai urca soliști balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, cu o coregrafie aparte semnată de Aleisha Sibhoun Prodea. Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor Beethoven, Mozart, Haydn, Rossini, Weber, Schubert si alte surpirze muzicale si va fi introdus publicului de catre reputatul jurnalist Marius Constantinescu. Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri alese oferite de Jidvei – nume aflat pe harta viticolă a României încă din antichitate.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și face parte din proiectul „4 Anotimpuri”, reprezentând cel de-al patrulea sezon calendaristic, „Iarna”.
Proiectul „4 Anotimopuri” este o acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

  • DATA31.12.2019
  •  ORA18:00
  •  UNDESala Thalia
  •  DIRIJORGabor Werner
  •  SOLISTRodica Vica
  •  SOLISTCiprian Dancu

 

 

Read also x