Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

CONFERINȚELE RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU

CONFERINȚELE RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU
CONFERINȚELE RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU

When

17/11/2017    
5:30 PM - 7:00 PM

Where

Universitatea ROGER
Piața Aurel Vlaicu 11-12, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Vineri, 17 noiembrie 2017, de la ora 17:30, în Sibiu, în Sala AUDITORIUM a  Universității ROGER (deasupra cinematografului ARTA), va avea loc conferința cu titlul EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN FAMILIE ‒ PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII.

 

CONFERINȚELE RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU (RVE) s-au născut din dorința postului de radio de a veni în întâmpinarea nevoilor ascultătorilor săi.

„Dorim să răspundem cu informații relevante și cu ajutorul unora dintre cei mai buni specialiști întrebărilor care vă creează cele mai mari provocări și la care nu le-ați găsit încă răspunsuri. O premieră a acestor conferințe este și faptul că unii dintre noi, realizatorii de programe Radio Vocea Evangheliei Sibiu, vom fi față în față cu voi, ascultătorii noștri. Este o prelungire a comunicării pe care am avut-o până acum în special prin mesaje, telefoane și e-mail-uri în cei 23 de ani de existență a radioului. Ne propunem ca aceste conferințe să aibă în primul rând un caracter interactiv”, a spus Doris LUPU, responsabil al Departamentului de Imagine al RVE Sibiu.

 

România are cea mai ridicată rată de avort din Europa: 480 de avorturi la 1.000 de nașteri. Sunt crime care se petrec în tăcere lângă noi în fiecare zi. Nu mai putem sta nepăsători. Radio Vocea Evangheliei Sibiu a ales ca prin această conferință să lupte împotriva unei realități crunte, înspăimântătoare! Doar între 1986 și 2008, numărul avorturilor a fost de 22 de milioane, depășind populația României. Totul pentru că educația sexuală este încă în multe familii un subiect tabu!

 

Tocmai de aceea, primul eveniment din seria Conferințelor se intitulează EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN FAMILIE ‒ PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII. Este datoria părinților să le vorbească despre sexualitate, copiilor? Și dacă DA, atunci CE, CUM și CÂND să le transmită aceste lucruri? Încercăm să răspundem acestor întrebări alături de Anda MOGOȘ, psihoterapeut și consilier creștin, autoarea cărții EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN FAMILIE – carte care va fi lansată la Sibiu chiar în seara evenimentului.

 

„Volumul se adresează părinților, fiind o pledoarie pentru abordarea subiectului sexualității în cadrul familiei. Considerat de majoritatea familiilor un subiect tabu sau cel puțin dificil de abordat, sexualitatea este un domeniu în care media sau anturajul vor prelua educația copiilor în lipsa implicării părinților. De aceea, mi-am propus să vin în sprijinul părinților și să le ofer într-un mod clar și practic (prin exerciții și exemple) informațiile și uneltele necesare pentru a purta cu brio aceste conversații”, a declarat Anda MOGOȘ. Un alt invitat special al serii este Teofil GAVRIL ‒ consilier familial – care va realiza și recenzia cărții.

 

Evenimentul este organizat în colaborare cu Centrul MAMA Sibiu care oferă consiliere gratuită și confidențială femeilor care se confuntă cu o sarcină neplanificată, consiliere post-avort și consiliere spirituală. Tot ei sunt cei care le predau liceenilor din Sibiu cursuri de educație sexuală și cursuri prenatale. Intrarea este liberă.

 

Sponsorii evenimentului sunt: CBS Eastern Europe, Deco Vissary, Patiseria DDL Cibin, Biserica Creștină „Renașterea” și Lanțul de Restaurante „Super Mamma”.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545