CV-ul tău, cum se vede


CV-ul tău, cum se vede
Loading Map....


Data: 04/06/2014
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Mojo by Our Coffeeshop


Adauga in Google Calendar


Ce?
Învățăm să privim altfel CV-ul. Ce este CV-ul de fapt? Este o foaie de hârtie, este un rezumat, este un sumar de informații, sau o cheie? Poate fi orice în final, dar dacă vrei să facă ceva pentru tine, trebuie să fie mai mult decât un sumar de informații pe o foaie de hârtie. Hai să vedem cum putem face asta! Vom discuta despre ce spune CV-ul tău vs. ce ar trebui sa spună, despre cum poți folosi CV-ul tău ca pe o cheie la ușa interviului. Vino sa îți schimbi perspectiva asupra CV-ului tău! Ai șansa sa îți transformi CV-ul!

Cu cine?
Cătălina Lala – consultant independent (Freelance consultant) și manager al Centrului Cambridge Sibiu (Pagina de Facebook a Centrului Cambridge)

Cătălina transformă foi de hartie cu informatii in chei de intrare la interviuri. Face asta din 2008, de când a început să lucreze ca și consultant independent. După experiențele din Statele Unite și ca manager, a descoperit că scrisul, limba engleză și atracția față de noutate sunt pasiuni care se pot combina minunat cu domenii ca management, marketing intern, resurse umane si educație. Cine a spus că utilul cu plăcutul nu se pot combina?

Cu ce?
Cu CV-ul tău printat, minți deschise, sinceritate, ideile si sfaturi documentate.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online – la adresa

http://sibiu.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1246.

Inscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

Cătălina Lala, incubator107 Sibiu, Mojo by Our Coffeeshop, sibiu