Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Expoziție de fotografie „Oameni și locuri”

Expoziție de fotografie „Oameni și locuri”
Expoziție de fotografie „Oameni și locuri”

When

13/11/2017 - 14/12/2017    
Toata ziua

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu inaugurează luni, 13 noiembrie, de la ora 18:00, expoziția de fotografie „Oameni și locuri” semnată de Sorin Onișor și Jenő Major.

 

„Oameni și locuri” reconstituie în patruzeci de fotografii de excepție bucuria și simplitatea spațiului rural românesc. Lucrările celor doi fotografi vorbesc despre locuri de basm, surprinse în diferite momente sau anotimpuri, dar și despre oameni și obiceiuri, printr-o abordare personală cu valoarea artistică și documentară.

 

Sorin Onișor este unul dintre cei mai bine cotați fotografi români ai momentului. A primit numeroase premii pentru fotografiile sale, iar printre cele mai importante proiecte ale sale se numără „Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei”, „Fierarii din Transilvania”, „Universul copilăriei în satul românesc contemporan” sau „Oamenii Deltei” (în colaborare cu Televiziunea Română).

 

Jenő Major este actor mânuitor păpuși la Teatrul „Gong” din Sibiu, unde joacă în prezent în peste 30 de spectacole. Pasionat de fotografie, a urmat mai multe cursuri de perfecționare atât în țară, cât și în Europa, și s-a specializat în fotografia de peisaj.

 

Expoziția de fotografie etnografică și de peisaj va putea fi vizitată gratuit în foaierul teatrului în perioada 13 noiembrie – 14 decembrie 2017, zilnic între orele 09:00 – 18:00. La vernisajul expoziției vor fi prezenți ambii fotografi pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri, în dialog cu publicul.

 

Read also x