Flaut versus percuție


Flaut versus percuție
Loading Map....


Data: 25/07/2016
Ora: 7:00 PM - 8:00 PM
Locatia: Sala Thalia


Adauga in Google Calendar


Vă invităm la cea de-a 14 ediție a festivalului de muzică contemporană ICon Arts și la celebrarea a 10 ani de când acesta se desfășoară în zona multiculturală a Sibiului.

Pe 25 iulie, de la ora 19.00, în Sala Thalia din Sibiu, vă invităm să audiați un duel inedit între flaut și percuție.
—-
„Este un concept care nouă ne-a plăcut foarte mult și a prins și la public destul de bine: duelul concertistic. De data aceasta propunem flaut vs percuție. Așadar, trebuie să ne așteptăm la o întrecere, în sensul că muzicienii, dincolo de ideea de duel vor încerca să pună în valoare cel mai bine instrumentul pe care îl reprezintă, dar în același timp, vor complementa prin interpretarea lor, diferitele valențe ale instrumentelor. Flautul este liric și suav, iar percuția aduce ritm și incisivitate. Totuși, vom vedea că rolurile se pot inversa și grație unor partituri foarte bine alese, înterpreții vor încerca să ne arate că și flautul poate fi ritmic, iar percuția ne poate oferi momente lirice de excepție”, spune Diana Gheorghiu, compozitoare și parte din echipa Icon Arts.
—-
Festivalul de muzica contemporană ICon Arts, ce se desfășoară în perioada 21 – 31 iulie în Sibiu și împrejurimi, va aduce în fața publicului interpreți consacrați din SUA, Germania, Irlanda dar și tineri artiști aspiranți, care acum își fac debutul.

Născut din dorința de le oferi o primă scena cursanților de la Academia ICon Arts, Festivalul a evoluat, aducând muzica contemporană mai aproape de publicul sibian.


Programul poate fi consultat pe http://www.iconarts.ro/festivalul-icon-arts


Un abonament la concertele Festivalului costa 50 de lei și poate fi achiziționat din rețeaua Eventim
http://www.eventim.ro/ro/bilete/icon-arts-celebrates-sibiu-sala-thalia-896149/performance.html

Flaut versus percuție

Diana Gheorghiu, ICon Arts, sala thalia, sibiu