Focus Sibiu – Pentru Miluță Flueraș

Focus Sibiu – Pentru Miluță Flueraș

When

26/11/2015 - 09/12/2015    
Toata ziua

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

 

● Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu continuă cu o poveste în fotografii realizată de Miluță Flueraș, unul dintre fotografii căzuți pradă infernului din clubul Colectiv

● Expoziția este organizată în scop caritabil, fondurile urmând să meargă spre tratamentul medical al fotografului bucureștean.

 

Prima ediție a Festivalului Internațional de Fotografie Focus Sibiu continuă în această săptămână cu o expoziție organizată în scop caritabil. Expoziția se numește #Colectiv iar fotografiile ce vor fi expuse sunt realizate de Miluță Flueraș. Miluță este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români când ne referim la fotografia de concert. De-a lungul carierei sale, Miluță Flueraș a realizat mai multe expoziții cu tematică de concert, una dintre ele având loc chiar la Sibiu, în cadrul festivalului Artmania. Din nefericire, Miluță se afla în clubul Colectiv în seara tragediei care a marcat definitiv România. A trăit infernul flăcărilor în clubul bucureștean și este unul dintre norocoșii care au scăpat în viață. Însă starea lui este în continuare gravă. Miluță este în continuare internat în spital, cu arsuri de gradul 2 iar tratamentul medical este extrem de costisitor. „Miluță este colegul nostru. Era acolo pentru că își făcea meseria, meseria asta pe care o iubim atât de mult. Niciunul dintre noi nu s-a gândit vreodată că activitatea noastră din spatele obiectivului ne-ar putea costa viața sau ne-ar putea aduce pe un pat de spital într-o stare atât de gravă. Ne dorim din suflet să îl putem ajuta și încurajăm sibienii să se alăture demersului nostru, să doneze cât pot pentru a-i ușura colegului nostru zilele de suferință”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

Expoziția #Colectiv realizată de Miluță Flueraș va fi vernisată în data de 26 noiembrie, în foaierul Teatrului Gong. Tot în foaier vor fi amplasate mai multe urne în care trecătorii, spectatorii teatrului vor putea dona bani ce vor fi transferați la finalul expoziției în contul fotografului bucureștean. Expoziția va putea fi vizionată până în data de 9 decembrie. Vernisajul va avea loc la ora 17.

 

Focus Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu, cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri principali: Banca Comercială Carpatica, Asociația Română pentru Reciclare, Nikon România. Expoziție printată de Plastic Pro

Focus-Fluieras

 

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

PR and Media Relations

press@brylu.ro

0745.320.343