Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Încrederea în relația părinte copil

Încrederea în relația părinte copil
Încrederea în relația părinte copil

When

12/11/2014    
7:00 PM - 9:30 PM

Where

Mojo by Our Coffeeshop
str. Alexandru Xenopol nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Cu cine?
Mihaela Frunza “Descoperă potențialul din tine și dă-ți voie să-l folosești în lume, renunță la auto-limitările pe care ți le creezi și fii cel care doresti!”

Mihaela este coach și trainer Neurofeedback , formator acreditat, din 2008, medic de profesie, cu experiență în dezvoltarea personală a adulților și copiiilor, motivator și facilitator al dezvoltării umane…este mamă și bunică.

Adrian Beu, un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om , un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian este psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului. Adrian este secretar în Asociația „Positive life” și cofondator al Programului Școlar Internațional „Live Positive Life”.

Cu ce?
Cu multă Inteligență Emoțională…deci…voie bună, curiozitate și…creativitate!

Când?
Miercuri, 12 noiembrie 2014 de la 19:00 la 20:30
Mojo by Our Coffeeshop – Str. Al. Xenopol, nr. 1

Cum?
Înscrierea la atelier se face online.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Partener Star Kids Center – centru de dezvoltare personală pentru copii.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545