Întâlnire Business MoM Club Sibiu


Întâlnire Business MoM Club Sibiu
Loading Map....


Data: 11/04/2017
Ora: 6:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Turtha Sweet & Savoury Sibiu


Adauga in Google Calendar


Dragile noastre doamne, vă invităm la o nouă întâlnire Business MoM Club Sibiu! 🙂

Când?
În 11 aprilie, începând cu ora 18.00.

Unde?
Pe strada Someșului 22, în incinta cofetăriei Turtha Sweet&Savoury (la etaj).

Există taxă de participare?
Dacă aceaste aceste întâlniri îți sunt utile, dacă rezonezi cu acțiunile asociației Happy Moms și crezi în beneficiile acestora pentru mămicile sibiene, ne poți sprijini prin contribuția de participare de 30 de lei, sumă pe care o donezi în cadrul întâlnirii.

Ce presupune această întâlnire?
Fiecare dintre noi are la dispoziție un minut pentru a se prezenta, a-și prezenta afacerea și ce o diferențiază de concurență sau pentru a prezenta ideea de afacere – dacă o are. Dacă nu, sigur îi va încolți până la finalul serii. 🙂 Nu în ultimul rând, de ce ar avea nevoie și ar putea găsi cu ajutorul aceste comunități.

Bineînțeles că vom avea și invitate, ce ne vor împărtăși din experiența lor. De data aceasta o vom cunoaște pe:

Bianca Radu Budasca, psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România (cod 18829), membra a Asociației Romane de Hipnoza si Terapie Ericksoniana, avand competente in consiliere, psihoterapie, hipnoza clinica si Terapie Ericksoniana.

Cosmina Ciausu, mămică, antreprenor și ”creatoare de delicatese”, owner Cămara cu delicatese.

Tema întâlnirii va fi: 3 ingrediente de succes pentru femeia antreprenor: încrederea în sine, motivația intrinsecă și pasiunea.

INCREDEREA IN SINE – cum o cultivam in cazul copiilor nostri – cum o redescoperim si o dezvoltam, in cazul nostru – si mai ales, cum o pastram nestirbita si o mentinem la cote ridicate dea lungul perioadei, cu suisuri si coborasuri, ale antreprenoriatului. MOTIVATIA INTRINSECA – o investitie ce asigura succesul pe termen lung.
PASIUNEA – Despre cum e sa mergi la serviciu si sa te recreezi, sa iti permiti sa fii creativa, sa fii tu insati, sa te exprimi liber, asa cum simti, fara a-ti da seama macar de rapiditatea scurgerii timpului.

Ce ne propunem să creăm cu ajutorul Business MoM Club Sibiu?
O comunitate de femei care vor să afle mai multe despre antreprenoriat și să împărtășească din cunoștințele și experiența lor.

Poți fi mămică sau nu, poți fi antreprenor sau nu, poți fi interesată de antreprenoriat sau să nu știi exact cu ce se mănâncă, te asigurăm că te vei simți foarte bine la această întâlnire și vei cunoaște multe femei interesante!

Vă așteptăm să veniți cu bună dispoziție, povești si zâmbete, pentru a încerca să descoperim împreună cum putem ajunge de la idee la practică, să ne cunoaştem şi să legăm prietenii.

Confirmarea participării se face doar pe e-mail: businessmomclubsibiu@gmail.com până la data de 10 aprilie 2017.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Întâlnire Business MoM Club Sibiu

Bianca Radu Budasca, Business MoM Club, Cosmina Ciausu, sibiu