Junior Day la Arena Platoș


Junior Day la Arena Platoș
Loading Map....


Data: 26/02/2014
Ora: 2:00 PM - 10:00 PM
Locatia: Arena Platos


Adauga in Google Calendar


Timp de mai bine de o lună, pârtiile Arena Platoș vin în sprijinul elevilor care vor să învețe tainele schiului. Între 8 ianuarie și 26 februarie 2014, în fiecare zi de miercuri este Junior Day. Elevii au reduceri la toate serviciile oferite de complexul de schi și snowboard din Păltiniș. „De la bun început noi ne-am orientat pentru a oferi servicii complete familiilor. Școala de ski, centrul de închirieri, sunt concepute special pentru a deservi persoane de toate vârstele. Am construit Aleea cu Povești, un loc nemaipomenit, unde cei mici se pot întâlni pe pârtie cu personajele lor preferate din desene animate. Prin această promoție vrem să încurajăm cât de mult se poate copiii. Ne dorim ca ei să petreacă mai mult timp la munte, în aerul ozonat al Păltinișului, care e sănătate curată. Și în același timp să învețe un sport care se dezvoltă tot mai mult în România”, spune Andy Fazekas, unul dintre acționarii complexului de schi și snowboard.

Promoția este împărțită în două categorii, pentru elevii până la 12 ani și elevii ce trec de această vârstă. Primii dintre ei au o reducere substanțială la cardurile de zi, care costă doar 25 de lei în timp ce pentru elevii de peste 12 ani, cardurile de zi costă 35 de lei. Închirierea de echipament costă doar 10 lei iar două ore cu unul dintre instructorii Arena Platoș costă 15 lei. „Ca să nu afecteze în vreun fel programul educațional al copiilor am decis ca Junior Day să se desfășoare între orele 14 și 22”, mai spune Andy Fazekas Pentru a beneficia de aceste reduceri, cei mici trebuie să prezinte carnetul de note. De asemenea, profesorii însoțitori vor primi skipass-uri gratuite, prin prezentarea unei adeverințe. Orele de curs pentru ski și snowboard incluse în programul Junior Day sunt 17:30 și 19:30

În parteneriat cu Tursib, Arena Platoș pune la dispoziția elevilor transport cu autobuzul între Sibiu și Păltiniș. Cursele pleacă din Sibiu la orele 11, 16 și 19 iar de la Arena Platoș înapoi spre Sibiu la orele 17:30 și 20:30. Biletul pentru o călătorie costă 9 lei.

Pentru mai multe detalii

Cristina Badiu

cristina.badiu@arenaplatos.ro

0731270887

 2014-01-platos-JuniorDay

 

 

arena platos, Junior Day, sibiu