Lansare It Hub Sibiu


Lansare It Hub Sibiu
Loading Map....


Data: 14/11/2017
Ora: 6:30 PM - 8:30 PM
Locatia: Swiss Webacademy


Adauga in Google Calendar


Dragi prieteni,

După cum știți, Elite Busines Women susține activități practice de cercetare și propunerea de soluții pt creșterea economiei și a mediului de afaceri din România.

Onorati și încântați, noi, SWISS WEB ACADEMY și SIBIU EVENTS, să facem echipă cu Elite Business Women în misiunea noastră de a conecta antreprenorii și proprietarii de afaceri într-un proiect de inovație IT și educație antreprenorială în Sibiu!

Deoarece sunteti centrul misiunii noastre, dorim să vă mulțumim oferindu-vă o invitație la evenimentul Lansare Hub IT, 14 Noiembrie, ora 18:30, Swiss Web Academy.

Internet & Technology Hub, sau IT Hub, este un proiect inedit la SIBIU, marca Elite Business Women și Swiss Web Academy, dedicat antreprenorilor din zona de tehnologie și în egală măsură antreprenorilor care înteleg că ONLINE-ul este viitorul. Cum România este recunoscută pentru tinerii extrem de talentați în domeniu, suntem convinși că această initiativă este oportună și ajută comunitatea antreprenorială de tech să se dezvolte și la SIBIU, în inima tării.
Se spune că unul dintre secretele succesului Silicon Valley, ca și platformă pentru antreprenoriatul tech, este mediul deschis și colaborativ de lucru. Oamenii împart între ei resurse, experiențe, lectii învătate, iar acesta este și obiectivul Internet & Techology Hub Sibiu sau IT Hub!

Parteneri la eveniment: Swiss Webacademy, Sibiu Events, România Pozitivă.

Cum puteți primi invitația dvs.?

Te rugăm să trimiti confirmarea ta prin e-mail la bianca.tudor@elitewomen.org, fondator Elite Business Women.

Ne vedem la eveniment!

Echipa IT Hub Sibiu

Elite Business Women, IT Hub Sibiu