Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Medicină Tradițională Chineză – la noi acasă

Medicină Tradițională Chineză – la noi acasă
Medicină Tradițională Chineză - la noi acasă

When

02/07/2014    
7:00 PM - 9:00 PM

Where

Mojo by Our Coffeeshop
str. Alexandru Xenopol nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

incubator107 Sibiu – Locul în care ORICINE poate învăța pe ORICINE, ORICE!

Ce?

Învăţăm să ne tratam afecțiunile ușoare și frecvente într-un mod cât mai sănătos, apelând la natură. Eliminând substanțele de sinteză din viața noastră, vom da la o parte și efectele adverse nedorite. Natura ne oferă tot ce avem nevoie pentru o sănătate optimă, în cele mai bune condiții. Mai mult decât atât, o substanță naturală este prelucrată mult mai bine și eficient de către organismul uman în comparație cu cele artificiale, obținute în laborator.

Cu cine?

Anne Vuşmuc – pasionată de nutriţie si sănătate.

Anne este o mamică care îşi doreste să aducă sănătatea familiei la alt nivel, apeland la Medicina Tradiţională Chineză, singura bazată pe prevenţie.

Cu ce?

Cu dorinţa de a învăţa, de a ne feri organismul de substanţe nocive si a imbunătăţi sistemul imunitar în timp ce ne tratăm.

Când?

miercuri@Mojo by Our Coffeeshop, 2 iulie 2014 de la 19:00 la 20:30

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

http://sibiu.incubator107.com/atelier/Breasla%20Culinarilor/1295

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru această întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545