Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Minor

Minor
Minor

When

24/11/2016    
7:00 PM - 8:00 PM

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

În cadrul turneului „Manifest pentru dialog”, TNRS, Departamentul de Artă Teatrală Sibiu și BRD- Groupe Société Générale prezintă:
#minor
un spectacol de bogdan georgescu
cu vladimir petre, gabriela pîrlițeanu, raj-alexandru udrea, maria soilică, claudiu urse
manager proiect: luminița bîrsan
asistent regie: vlad bacalu
light design: dorin părău
sound design: tudor răileanu

proiect observațional de artă activă
partea a doua a trilogiei #CâtDeDeparteSuntemDePeșterileDinCareAmIeșit?

„Unde dă tata crește?” „Bătaia e ruptă din rai?” „Eu te-am făcut eu te omor?” Care sunt metodele educaționale pentru creșterea unui tânăr adult în România anului 2016? Cine educă adulții în a pregăti viitori adulți? #minor este analiza unui context social și politic în care pasarea responsabilității și utilizarea cazurilor particulare pentru crearea unor platforme de manipulare sunt scopuri în sine. Spectacolul pornește de la două cazuri intens mediatizate anul acesta – situația familiei Bodnariu și scandalul de la Opera Română – care, deși aparent diferite, aduc într-o zonă comună anumite metehne naționale precum pasarea responsabilității sau tendința de a ne crede mai buni și de a-i critica pe ceilalți fără a ne vedea propriile greșeli. Lipsa de dialog, a conștientizării și a responsabilității sunt aspecte devenite banale. Infantilizarea, această atitudine transformată în mentalitate, aplicată majorității tinerilor adulți ca metodă educativă poate construi o societate din care am vrea să facem parte?

#minor este un proiect de artă activă care combină tehnici de devising, teatru documentar și observațional, explorând noi tipuri de teatralitate și structuri dramatice.
Co-producție Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.
La finalul reprezentației, actorilor li se alătură pe scenă un psiholog care îi invită pe spectatori să intre într-o discuție deschisă despre spectacol și despre alte subiecte controversate sau tabu care se înscriu în tema piesei.

minor

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545