Miss Bikini Arena Platoș


Miss Bikini Arena Platoș
Loading Map....


Data: 08/03/2014
Ora: 12:00 PM - 11:30 PM
Locatia: Arena Platos


Adauga in Google Calendar


Cele mai frumoase doamne și domnișoare experte în ale schiului și snowboardului vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie, sâmbătă, 8 Martie, de Ziua Femeii, la o nouă ediție a concurului Miss Bikini Arena Platoș. Anul trecut, 21 de concurente au trecut prin mai multe probe în fața juriului, ghidate discret de prezentatorul evenimentului, vedeta TV Dani Oțil, care va fi amfitrionul evenimentului și în acest an. Pe o vreme mult mai răcoroasă decât cea anunțată de prognoze pentru weekendul viitor, concurentele au împletit frumusețea cu îndemânarea în probe și s-au distrat la maxim, lipsite de orice fel de inhibiții.

Miss Bikini Arena Platoș 2014 duce competiția la un alt nivel. Pe lângă premiul de 1000 de lei oferit și anul trecut concurentei câștigătoare, cea care va câștiga ediția din acest an primește și o excursie la surf în Tenerife, oferită de SupAcademy Tenerife. Camp-ul de surf durează șapte zile și conține antrenamente și diferite excursii și activități sportive, de la înot alături de delfini la snorkeling printre țestoase sau plimbări cu kayak-ul la apusul soarelui.

Concursul va fi compus din mai multe probe. Proba de slalom va avea loc pe pârtia D, cea mai accesibilă pârtie a complexului de schi iar concurentele vor trebui să coboare pârtia pe schiuri sau pe placă îmbrăcate în orice tip de costum de baie sau în lenjerie. Concursul va fi cronometrat, fiecare concurentă urmând să obțină un punctaj în funcție de rapiditatea cu care va termina proba. Cursa de slalom va fi urmată de mai multe probe, de această dată fără schiuri în picioare. Câștigătoarea concursului va fi cea care adună cele mai multe puncte în toate probele concursului.

Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie în avans pe email, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, începând cu ora 10, în apreschi. Concursul va începe la ora 12.

2014-03-platos-bikini

 

Pentru mai multe detalii

Cristina Badiu

cristina.badiu@arenaplatos.ro

0731270887

 

8 martie, arena platos, Dani Oțil, Miss Bikini, ski, snowboard