Prima impresie conteaza!


Prima impresie conteaza!
Loading Map....


Data: 15/05/2014
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Mojo by Our Coffeeshop


Adauga in Google Calendar


Ce?
2 ore intense despre managamentul primei impresii
A. Ce este prima impresie? Idei fundamentale si principii
– Cum apare prima impresie in creierul nostru?
– Cum sa cream o prima impresie pozitiva?
– Cele mai frecvente greseli legate de prima impresie la interviul de angajare

B. Exercitiu practic (Ce ar fi indicat sa facem in 60 de secunde pentru a crea o prima impresie pozitiva?

Cu cine?
Dr. Mihaela Stroe- www.mihaelastroe.ro.

Doctor în sociologie și specialist în comunicare nonverbală, Mihaela este reprezentantul pentru Romania și Europa al lui Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI. În plus este business coach, speaker motivațional, antreprenor, soție și mamă.

Dr. Mihaela Stroe dezvoltă în Romania și Europa de peste 12 ani programe și cursuri în domeniul comunicării și inteligenței nonverbale. Este creatoarea Nonverbal Magazine, publicație online în limba engleză dedicată dezvoltării inteligenței nonverbale la nivel internațional.

Este trainer și facilitator acreditat de company Advanced People Strategies din UK pentru programe de Leadership și Management, recunoscute de Institute of Leadership and Management din UK. În plus, este consultant independent pentru folosirea instrumentelor sociologice Human Synergistics din US care realizează investigarea culturii și climatului organizațional. Este implicată în diferite proiecte științifice de cercetare, în colaborare cu Universitatea din București.

Dr. Mihaela Stroe și-a lansat, exclusiv online pe blogul www.mihaelastroe.ro, primul e-book dedicat dezvoltării personale, numit ”Șapte principii de viață non-negociabile”. A decis să împărtășească rezultatele cercetărilor sociologice din ultimii zece ani în cartea sa ”În armonie cu MINE” (care se va publica în 2014).

A creat până în prezent trei programe de coaching și dezvoltare personală care tratează subiecte arzătoare: Ai controlul vieții tale în 45 de zile, Transformă-ți viață în 90 de zile, Fii lider influent în 60 de zile.

Este singurul profiler român pregatit personal de Joe Navarro în analiză comportamentală, folosind tehnici FBI cu specializare în detectarea minciunii și înșelătoriei. Din 2012, Dr. Mihaela Stroe predă în Romania și întreaga Europă tehnicile lui Joe Navarro pentru detectarea minciunii în business și a susținut cu mare succes traininguri în Olanda, Belgia, Portugalia și Republica Moldova până în prezent.

Din 2002 este antreprenor și conduce propria companie, Acta Nonverbal, cunoscută pe piață pentru serviciile de consultanță în comunicare și pentru trainingurile susținute în domeniul comunicării nonverbale.

Cu ce?
Vino asa cum esti tu, cel/cea adevarat/a.
Vino sa inveti ceva despre tine si despre ceilalti.
Vino cu dorinta maxima de a sa afla cum sa influentezi printr-o prima impresie pozitiva.

Când?
joi@Mojo by Our Coffeeshop, 15 mai 2014 de la 19:00 la 21:0

Cum?
Înscrierea la atelier se face online, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
http://sibiu.incubator107.ro/atelier/Mentor%20în%20incubator/1252

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

incubator107 Sibiu, Mihaela Stroe, Mojo by Our Coffeeshop, sibiu