Reinventarea garderobei- reciclarea hainelor poate fi distractivă!


 Reinventarea garderobei- reciclarea hainelor poate fi distractivă!
Loading Map....


Data: 30/09/2014
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Mojo by Our Coffeeshop


Adauga in Google Calendar


Ce?
Aflăm cum ne putem reinventa piesele vestimentare atât de dragi! Reinventarea unei rochii sau a unei cămăşi uitate în dulap. Lucrurile vechi se transformă în noi poveşti!

Cu cine?
Cu Diana-Ribana, designer vestimentar. Diana-Ribana este foarte incantata sa va impartaseasca din secretele unei garderobe reinventate.

Diana-Ribana are un atelier de creatie vestimentara, locul unde hainele prind viata. Mai multe despre fashion si stil gasiti aici: http://fashion.diana-ribana.ro/ sau https://www.facebook.com/dianaribana.

Cu ce?
Tot ce trebuie sa făceţi este să veniţi cu 3 piese vestimentare la care ţineţi foarte mult şi veţi primi sfaturi practice pentru a le reînoii. Aţa, acul şi voia bună sunt asigurate de noi!

Când?
marți@Mojo by Our Coffeeshop, 30 septembrie 2014 de la 19:00 la 20:30

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

Diana Ribana, incubator107 Sibiu, Mojo by Our Coffeeshop, sibiu