Securitate informatică – Siguranța copiilor pe internet


Securitate informatică - Siguranța copiilor pe internet
Loading Map....


Data: 25/06/2014
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Mojo by Our Coffeeshop


Adauga in Google Calendar


Ce?

Folosim on-line din ce în ce mai mult calculatorul sau diverse dispozitive mobile în activitatea noastră curentă sau în scop personal. Lucrăm cu din ce în ce mai multe date legate de munca noastră sau viața personală. Dar cât de sigure sunt datele noastre? Vei afla cum să-ți setezi parole puternice, cum să-ți îmbunătățești securitatea sistemului, cum să comunici sigur și cum să-ți protejezi datele. Internetul nu este reglementat sau controlat. Pe lângă informațiile folositoare putem întâlni și lucruri nu tocmai plăcute. Ca să evităm astfel de situații e bine să filtrăm informațiile care ajung la noi și mai ales la copii noștri.

Cu cine?

Cu Florin Cojocaru – programator, webmeșter și antreprenor.

Conduce o firmă de IT, furnizoare de servicii și produse web, consultanță pentru stocarea datelor și strategii de securitate.

Cu ce?

Cu un dispozitiv mobil, poftă de învățat și chef de socializare.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

http://sibiu.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1294

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru această întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

Florin Cojocaru, incubator107 Sibiu, Mojo by Our Coffeeshop, sibiu