Vicky Cristina Barcelona


Vicky Cristina Barcelona
Loading Map....


Data: 01/12/2013
Ora: 6:00 PM - 8:00 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


Duminică, 1.12.2013, ora 18:00
Vicky Cristina Barcelona

Regia: Woody Allen
Statele Unite (2008)
97 minute, comedie-romantic

O comedie romantică a lui Woody Allen care are ca subiect două tinere adolescente şi escapadele lor amoroase în Barcelona, unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Vicky (Rebecca Hall) şi Cristina (Scarlett Johansson) sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil. Cristina este dezinhibată atât sexual cât şi emoţional, în permanentă căutare de pasiuni ce o vor face să plutească.

Într-o noapte la galeria de artă, Cristina, devotată artei, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio (Javier Bardem), un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie atât de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena (Penelope Cruz), încât au încercat să se omoare unul pe celălalt. Mai târziu în noaptea aceea, când Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrăzneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să facă dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vina şi ea.

Trailer – http://www.youtube.com/watch?v=39PuFOTjtk8


Preţul biletului de intrare este de 5 lei. Biletele se achiziţionează la intrarea în sală.

mai multe detalii: 
www.cinefidel.ro

2013-12-gong-vicky-cristina-barcelona

film, sibiu, teatrul gong, Vicky Cristina Barcelona