Vinerea asta Bucium canta la Rock N’Bike Club


Vinerea asta Bucium canta la Rock N’Bike Club
Loading Map....


Data: 20/04/2018
Ora: 8:00 PM - 11:30 PM
Locatia: Rock N'Bike Club


Adauga in Google Calendar


Pe 20 aprilie, Bucium cântă din nou la Sibiu, la Rock N’Bike Club (strada Ștefan cel Mare nr. 120). Biletele pot fi cumpărate în limita locurilor disponibile, direct de la intrare, în seara concertului, la prețul de 20 de lei.

Bucium este în plin turneu de promovare al celui mai nou album – Miorița, ce împletește firul epic al basmelor românești cu riff-urile intense ale muzicii folk rock. Sibiu (concert 20 aprilie, Rock N’Bike Club) este una dintre destinațiile preferate din itinerariul trupei.

Din setlist-ul Bucium vor face parte piese cunoscute precum Războieni, Sus la cheia Raiului și Morgana, cât și piese de pe noul album, cum ar fi Voinicel Înstelat, Frunză verde foi mărunte și Codrule, Măria Ta. Pentru aceasta din urmă, Bucium a lansat recent un videoclip, parte dintr-o trilogie vizuală ce însoțește Miorița.

„Întotdeauna e o plăcere să ne întoarcem în Sibiu, un oraș aproape de sufletul nostru, un loc în care simțim că suntem așteptați cu drag. Suntem încântați să revenim pe scena voastră”, spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).

bucium, Rock N'Bike Club, sibiu