Visul unei nopţi de vară


Visul unei nopţi de vară
Loading Map....


Data: 10/02/2014
Ora: 12:00 PM - 1:00 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


„Visul unei nopţi de vară” aduce pe scena Teatrului Gong pe lângă actori la vedere şi elemente de animaţie, o lume populată de spiriduşi, vrăjitori, zâne şi personaje fantastice ale pădurii.
Scenografia realizată de Daniela Drăgulescu, se bazează pe efectele scenice create de personajele pădurii, pe laser, folosit pentru a pune în valoare magia adusă de Puck şi Oberon, pe fum şi cuartz. În construcţia piesei au mai fost folosite şi păpuşi supradimensionate.

Acţiunea prezintă aventurile a patru iubiti din Atena şi a unui grup de actori amatori într-o pădure luminata feeric de Lună şi relaţiile care se creează între personajele umane şi spiriduşii care locuiesc acolo. Pădurea este însă un loc al fiinţelor nemuritoare. Zeităţi şi spiriduşi trăiesc în lumea lor, la fel ca oamenii, al căror destin îl hotărăsc. Dintre aceştia, Oberon şi Titania sunt într-o permanentă dispută. Oberon decide să-i dea o lecţie Titaniei: spiridişul Puck primeşte misiunea de a o vrăji pe Titania şi de a o face să se îndrăgostească de prima fiinţă ieşita în cale. Pentru o noapte, toate fiinţele şi zeităţile sunt ca nişte păpuşi manevrate de jucauşul Puck.

Sursa: teatrulgong.ro

2013-11-GONG-visul-unei-nopti-vara

sibiu, teatru, teatrul gong, Visul unei nopţi de vară