Winter Challenge@ Arena Platos

Winter Challenge@ Arena Platos

When

21/12/2013    
10:00 AM - 10:00 PM

Where

Arena Platos
DJ. 106, Paltinis, Sibiu

Event Type

Loading Map....

„Sibiu Winter Challenge”, un proiect care urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene și promovarea sporturilor de iarnă. Inspirat de conceptul “World Challenge Day”, un concurs internațional al sportului de masă, organizat la Sibiu în anul 1993, „Sibiu Winter Challenge” oferă participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă: infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată.
Ziua se va încheia tot pe pârtie, unde vor fi organizate mai multe activități pentru tineri.

Cel mai așteptat moment al serii va fi cu siguranță concertul trupei SUBCARPAȚI, în premieră la Sibiu.

Evenimentul este organizat de PUMA CLUB si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

20:00 – warm up DJ JLe
22:00 – concert LIVE pe partie SUBCARPATI
INTRARE LIBERA!!!

Sibiu Winter Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și realizată în parteneriat cu Pârtia Arena Platoș, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu, Serviciul Public Salvamont Sibiu, Clubul Vektor Sibiu, Arka Park, Asociația Arbitrilor de Schi, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Parteneri: Isotech, Biteco, Boromir, Andu, UCM, Buonavista și Golden Tulip.

Organizator: Puma Club

2013-12-Platos-WinterChallenge