Experiența bavareză completă la CibinFEST 2017

CibinFEST 2017 va dura anul acesta cu o zi în plus – 11 zile – din 21 septembrie până în 1 octombrie. Evenimentul se va desfășura în Piața Mare, unde va fi amplasat un cort gigant, un târg de toamnă și un parc de distracții. Rețeta evenimentului s-a îmbunătățit și se extinde anul acesta pe două weekend-uri germane. Primul va fi animat de o nouă formație de de tip Oktoberfest – Die Dorfer, din Austria, iar distracția din cel de-al doilea va fi asigurată de formația sibiană Hermannstadt ’07.

 

“Anul trecut am extins evenimentul la 10 zile, cu o formație germană și una românească. Anul acesta, evenimentul va dura cu o zi în plus și va avea parte muzică germană de la început până la sfârșit. Publicul nostru caută experiența autentică bavareză, de Oktoberfest, așa că am dezvoltat și cel de-al doilea weekend tot în acest spirit. În plus, aducem instalații noi și în parcul de distracții pentru fanii acestora. O altă noutate o reprezintă trenulețul turistic. Este un trenuleț turistic de excepție, de la producătorul de top Dotto Trains. Este primul astfel de trenuleț din România și are trei vagoane închise cu uși asigurate electronic. Arată superb și va face plimbări prin centrul istoric al Sibiului în perioada evenimentului.” – Andrei Drăgan Răduleț, președinte al Asociației Events for Tourism.

 

Gastronomie de excepție

Gastronomia este un element de bază la CibinFEST și îi acordăm o atenție deosebită, așa că echipa Szigeti Grill vine și anul acesta. Cei cărora le era dor de ciolanele imense la grătar, de cârnații delicioși și de murăturile parcă scoase din vitrină, vor fi din nou fericiți să guste din aceste bunătăți.

De asemenea, renumita rulotă Bătrânu’ Sas va fi amplasată în exteriorul cortului, pentru cei care caută o alternativă sau se află în plimbare.

 

Concerte zi de zi

Atmosfera CibinFEST este completă cu muzică potrivită, astfel că în fiecare seară, de la ora 19, vor fi concerte susținte de către Die Dorfer, Hermannstadt ’07 și Neppendorfer Blaskapelle, după următorul program:

 

21 – 24 septembrie – Ora 19:00 Formația Die Dorfer

25 – 27 septembrie – Ora 19:00 Formația Neppendorfer Blaskapelle

28 septembrie – 1 octombrie  – Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07

 

Accesul este gratuit.

 

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events, eveniment inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Timișoreana și Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodată în Piața Mare.

 

Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!