Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Astăzi începe Sibiu Open 2017

Astăzi începe Sibiu Open 2017

* Patru jucători au avansat pe tabloul principal al competiției din turneul de calificări

* Copiii s-au întâlnit ieri cu prima doamnă și au jucat tenis alături de Tommy Robredo și Adrian Ungur.

 

Cel mai important turneu de tenis masculin din România debutează astăzi la Tenis Club Pamira cu primele partide de pe tablourile de simplu și de dublu. Ambele turnee se anunță mai disputate ca niciodată, având în vedere numărul considerabil de jucători de top din circuitul mondial. Sâmbătă, în cadrul tragerii la sorți, s-au stabilit adversarii capilor de serie pentru tabloul principal al competiției. Astfel, Cedrik Marcel Stebe, favoritul 1, îl întâlnește în primul tur pe Vlad Dancu, câștigătorul wild-card-ului turneului de calificări deschis anul acesta și pentru jucătorii amatori. Laslo Djere, al doilea favorit, va juca în primul tur împotriva austriacului Lenny Hampel, și el venit din calificări iar favoritul 3, Marco Cecchinato va juca primul tur în compania lui Michal Dembek, intrat tot cu un wild-card pe tabloul principal.

Turneul de calificări la Sibiu Open s-a încheiat luni dimineață, cu ultimele două partide, care au decis cei patru jucători ce au intrat pe tabloul principal al competiției. „Este, de departe, cel mai puternic turneu de calificări pe care l-am găzduit în cadrul Sibiu Open în aceste șase ediții. Calificările de la Sibiu Open sunt, fără dubiu, mult peste nivelul turneelor Futures care se organizează în România. Tabloul principal se anunță, de asemenea, foarte puternic anul acesta”, spune Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open. În turul secund al turneului de calificări s-au întâlnit spaniolul Gimeno Traver și austriacul Heider-Maurer. Împreună, cei doi au aproape 5 milioane de dolari câștigați din tenis de-a lungul carierei. Maurer a câștigat partida însă a fost învins de Lenny Hampel în meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal de simplu. Partidele de pe tabloul principal au început luni, de la ora 12, pe mai multe terenuri din cadrul bazei Pamira.

 

Au jucat tenis cu Robredo

Evenimentul dedicat copiilor, eveniment tradițional în marile turnee de tenis, a adunat câteva sute de copii la Tenis Club Pamira. Cei mici au avut de ales dintre o grămadă de activități sportive, baschet, minifotbal, tenis de masă, și, evident, tenis de câmp, dar și de ateliere de pictură sau îndemânare manuală. Și pentru că aceste surprize nu au fost suficiente, cei mici au avut ocazia să o întâlnească pe prima doamnă, Carmen Iohannis și să joace pe terenul central al clubului alături de dublul campion la Sibiu Open, Adrian Ungur, și de unul dintre jucătorii exponențiali ai tenisului mondial din ultimul deceniu, Tommy Robredo, triplu campion de Cupa Davis alături de echipa Spaniei și fost ocupant al locului 5 în clasamentul ATP. „Mai bine de o oră, copiii au avut pe cealaltă parte a fileului niște oameni cu suflet mare, care au înțeles că numai prin propriul exemplu pot insufla celor mici pasiunea pentru sport. Ne bucurăm nespus că doamna Iohannis, Tommy Robredo și Adrian Ungur au onorat invitația noastră, pentru cei mici prezența lor a însemnat enorm”, mai spune Marius Vecerdea.

 

Turneul Sibiu Open a început în 16 septembrie cu turneul de calificări. Tablourile principale debutează astăzi, 18 septembrie. Semifinalele de simplu și finala de dublu vor avea loc sâmbătă, 23 septembrie, iar marea finală duminică, 24 septembrie. Toate partidele de pe terenul central și terenul secundar vor fi transmise live pe pagina ATP și pe site-ul www.sibiuopen.com și multe dintre partidele competiției vor putea fi vizionate la televizor pe postul TVR.

 

Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Sponsor principal: Oscar Downstream

Sponsori: Banca Transilvania, Feleacul, SuperBet, Magnolia Residence, Contempo Cars, TimeLine Business Systems.

Parteneri de comunicare: Televiziunea Română, Kiss FM, Sens Media, Data Pro, Zile și Nopți, Tribuna

Parteneri media: Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu, Sibiu News, Informații de Notat.

 

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

Manager comunicare Sibiu Open 2016

+40722.227.297

press@brylu.ro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x