Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Patricia Țig câștigă Women`s Open Sibiu

Patricia Țig câștigă Women`s Open Sibiu

Primul turneu internațional de tenis feminin găzduit vreodată de orașul Sibiu s-a încheiat duminică după o finală sută la sută românească. Patricia Țig a reușit să câștige finala turneului în două seturi, 6/2, 6/4, împotriva Nicoletei Dascălu, după un meci extrem de disputat. „Mulțumesc publicului, pentru că ați venit să vedeți această finală, mulțumesc adversarei mele și o felicit pentru locul obținut. Am fost plăcut surprinsă de atmosfera plăcută creată de organizatori la Sibiu, comparativ superioară cu alte turnee organizate în România. Sper să ne revedem la anul”, a spus Patricia Țig la finalul turneului.

Jucătoarele românce urmează calea folosită și de starurile actuale ale tenisului mondial, Simona Halep și Sorana Cârstea, care au jucat la începutul carierei lor exact acest tip turnee în România. În ciuda unei competiții serioase din partea jucătoarelor venite din toate colțurile lumii, româncele și-au adjudecat aproape complet ultimele faze ale competiției. Singura jucătoare străină care a evoluat într-o finală a fost Vendula Zovincova, din Cehia, care a terminat pe locul secund finala de dublu. O altă prezență importantă la turneul de la Sibiu a fost jucătoarea australiană Kimberly Birrell, clasată în primele 20 de jucătoare ale lumii la categoria junioare, care a ales turneul de la Sibiu ca și turneu pregătitor pe zgură pentru turneul de la Roland Garros.

În competiție s-au înscris 64 de jucătoare. 32 dintre ele au avansat pe tabloul principal după o rundă de calificări în competiția de simplu iar competiția de dublu a aliniat la start 16 echipe, tot româncele fiind „la putere”. Cuplul Hristea/Simion a terminat meciul cu Șerban/Zovincova în două seturi, 7/6, 6/1.

Turneul de la Sibiu este dotat cu premii totale în valoare de 10.000 de dolari iar jucătoarele au punctat în clasamentul internațional WTA. Premiile turneului au fost oferite câștigătoarelor de primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis. „E o mare bucurie pentru mine să fiu alături de dumneavoastră astăzi. Vreau să îi felicit pe organizatori, echipa de arbitri, pe toți cei care au sprijinit bunul mers al lucrurilor. Felicit toate jucătoarele care au avut curajul să intre în această competiție și să contribuie la ceva extrem de important pentru Sibiu, revigorarea sportului de performanță. În acest context cred că cel care s-a bătut cel mai mult pentru aceste lucruri merită aplauze”, a spus Klaus Johannis la finalul ceremoniei de premiere.

Women`s Open este un turneu organizat de Tenis Club Pamira în cadrul proiectului Sibiu Open, ce conține trei turnee internaționale, Women`s Open (feminin), Pamira Open (masculin) și Sibiu Open (masculin). Primele două turnee au premii totale în valoare de 10.000 de dolari fiecare în timp ce Sibiu Open are premii în valoare de 65.000 de dolari. Evenimentul este cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Sibiu.

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

PR & Media Relations

press@brylu.ro

0745320343

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545