Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Șase zile de plajă în Piața Mică: Sibiu Sands

Șase zile de plajă în Piața Mică: Sibiu Sands

Timp de  șase zile, una din cele mai frumoase piețe istorice din România va fi acoperită de nisip – special adus pentru Sibiu Sands, primul turneu de volei pe plajă organizat vreodată  în centrul istoric al unui oraș din România. La categoria Open Mixt s-au înscris anul acesta 24 de echipe, o creștere față de anul trecut când doar 16 echipe luau startul în competiția amatorilor. La Turneul Final al Campionatului Național de Volei pe Nisip Masculin s-au înscris 16 echipe iar la Turneul Final al fetelor, 9. Echipele sunt din Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Reșița, București, Brașov, Timișoara, Satu-Mare, Lugoj și Iași.

Program 2015

Sibiu Sands va debuta astăzi, 2 august, în Piața Mică, de la ora 08.30, cu meciurile categoriei Open Mixt. Spectacolul sportiv va continua pe nocturnă, la fel ca și anul trecut, datorită numărului mare de echipe participante. Joi, 4 august, de la ora 08:00, vor avea loc primele meciuri ale profesioniștilor, fete și băieți, unde competiția se anunță foarte intensă. În ultima zi a concursului, duminică, 27 august, vor avea loc semifinalele și finalele de la toate categoriile, echipele de amatori fiind cele care vor da startul, de la ora 10:00.

Regulile jocului

Echipele vor juca după regulile Federației Internaționale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Echipa care câștigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are șansa unui ultim meci. Daca îl pierde, iese din competiție, dacă îl câștigă, înaintează pe tabelul competițional. În final, vor rămâne doar patru echipe care vor juca finala mare și finala mică.

Fiecare meci va fi câştigat de echipa care câştigă două seturi, în caz de egalitate de seturi 1-1, câştigă cel care ia al treilea set. Primele două seturi se vor juca până la punctul 21, cu diferenţă de 2 puncte, fără punct limită. Dacă este cazul, al treilea set se va juca până la 15, tot cu 2 puncte diferenţă.

Fiecare echipă are dreptul la maxim trei lovituri, pentru a returna mingea deasupra fileului. Un jucător nu poate lovi mingea de două ori consecutiv – cu excepţia blocajului, care este considerată deja o atingere.

Schimbarea terenului se face după fiecare şapte puncte, în primele două seturi, respectiv după cinci puncte în setul trei. Întotdeauna când o echipă greşeşte serviciul sau returnarea mingii, precum şi când comite o greşeală, echipa adversă câştigă un punct.

Premii de aprox. 3.000 de EURO

Ocupanții primelor trei locuri la categoria Open Mixt vor primi premii în valoare totală de 1.000 de lei, anume 500 de lei – locul I, 300 de lei – locul II şi 200 de lei – locul III.  La OPEN Masculin, premiile sunt în valoare de 1.500 de euro, locul I urmând să primească 900 de euro, locul II – 400 de euro, iar locul III – 200 de euro. La fete, ocupanta primului loc va primi un premiu de 600 de euro, locul II va primi 300 de euro, iar locul III – 100 de euro.

„Sibiu Sands” este acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, organizată de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și Agenția Grey Projects, realizată cu sprijinul Federației Române de Volei și a Direcției Județene pentru Tineret și Sport Sibiu. Sponsori principali: UNIMAT – materiale de construcții,  Ciuc Radler și Ballan Sportswear.

Sergiu Olteanu

0730/030.744

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545