Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Nexus Paintball Sibiu organizeaza “Jucator, caut echipa !”

Nexus Paintball  Sibiu organizeaza “Jucator,  caut echipa !”

Nexus Paintball Sibiu  desfasoara in  urmatoarea perioada o campanie de promovare a paintball-ului sibian ca activitate recreativa si sportiva in randul tinerilor si adultilor.

 

Evenimentul se adreseaza atat personalelor cu echipa cat si fara echipa, individuali sau un grup mai mic de persoane. Practic le oferim oportunitatea sa-si creeze o echipa noua  la intalnire.

Competitia se va desfasura pe parcursul unei luni in fiecare zi de vineri incepand cu 5.08 orele  18:00 in Padurea Dumbrava, iar la finalul campaniei vom organiza o tombola transmisa  live  din  cadrul magazinului DHS din Promenada Mall -partener principal- unde un reprezentant al magazinului va oferi ca premiu o bicicleta Contura 2863.

Inscrierile se fac  la  0758 11 69 77 sau in incinta magazinului DHS din Promenada Mall.

Scurt istoric

La originea jocului stă canadianul James Hale care în anul 1970 a inventat şi brevetat prima puşcă de paintball, pe care a folosit-o iniţial pentru marcarea copacilor şi a vitelor. Bilele cu vopsea seamănă cu pilulele cu gel sau cu “perlele” de ulei de baie şi se sparg la impact, provocând victimei foarte puţină durere. Vopseaua nu este toxica ci este  biodegradabilă şi solubilă în apă, prin urmare urmele “războiului” pot fi uşor îndepărtate de pe haine şi de pe piele.

Putin stiu insa ca acest joc este practicat si la nivel de sport profesionist si implică competitii nationale si internationale, echipe profesioniste, ligi. Paintballul este folosit si de catre fortele de ordine si chiar în armată în scopuri de antrenament.

Cei care au incercat deja acest sport  susţin că un astfel de joc contribuie la dezvoltarea încrederii în sine, abilităţilor de lider şi de cooperare în echipă şi nu în ultimul rând, elimină stresul deoarece este extrem de distractiv.

Parteneri in cadrul acestui eveniment ne sunt  DHS, Carrefour, Aria, Visma, Eventica, Amber Cafe, Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Sibiul.ro, SibiuOnline.com.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545