Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Schimbarea va veni tot din Sibiu

Schimbarea va veni tot din Sibiu

Clotilde Armand vine la Sibiu pentru a aduce mesajul USR simpatizanților locali. Sâmbăta, ora 12:30,in incinta librăriei Erasmus, va avea loc un dialog onest despre șansele pe care le-au acordat susținătorii sibieni noii formațiuni politice.

 

Un program coerent cu rezultate viabile pentru 2020 va fi dezbătut alături de presă la o conferință inedită. Punctul de plecare îl reprezintă poziția fruntașă a Sibiului în campania națională de strangere de semnăturilor pentru USR, pentru participarea acestei formațiuni în alegerile parlamentare din decembrie

Încrederea celor peste 7000 de susținători din Sibiu precum și entuziasmul membrilor noii organizații locale sunt motivele care o aduc pe Clotilde la Sibiu în acest sfârșit de săptămână. Vicepreședinta Uniunii Salvați România va fi prezentă la corturile de semnături din oraș începând cu ora 15.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x