Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Se deschid pârtiile la Arena Platoș

Se deschid pârtiile la Arena Platoș

Complexul de ski și snowboard din Păltiniș, Arena Platoș, se pregătește de deschidere. Lacul artificial special creat pentru alimentarea tunurilor de zăpadă este plin ochi iar instalația a pornit deja la capacitate maximă. Iar cum în ultimele două zile a și nins serios șansele sunt mari ca în weekend să fie zăpadă bună pentru ski pe pârtii. „Tunurile funcționează la capacitate maximă. Ne concentrăm în special pe pârtia D, ca să o putem deschide în condiții foarte bune. În cazul în care ninsoarea naturală continuă și vom avea un strat de cel puțin 50 de centimetri de zăpadă naturală încercăm să deschidem și pârtia A”, spune Martin Freinademetz. Cel mai probabil, pârtia A va fi deschisă miercuri, în prima seară cu nocturnă a acestui sezon.

Cu sau fără clăpari în picioare, sâmbătă va fi o petrecere de zile mari la Arena Platoș. Trei DJ, printre care CampSauvage din Sibiu și DJ K-LU din Timișoara vin sus la pârtie pentru a deschide sezonul cum trebuie, cu chef și voie bună. Cortul amplasat în continuarea apreski-ului va găzdui peste 300 de persoane la primul party al sezonului. Butucul de cuie este pregătit, vinul este fiert, sâmbătă începe un nou sezon de distracție la Arena Platoș. Intrarea la petrecere se face pe bază de bilet, care costă 10 lei. Toți cei care doresc să participe la petrecere pot folosi skibus-ul stațiunii. Un bilet pentru skibus costă 12 lei iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0785240246.

 

Pentru mai multe detalii

Cristina Badiu

cristinab@xventure.net

0731270887

http://arenaplatos.ro/

TRF 4

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545