Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Sezonul alb prinde culoare la Târgul de Crăciun din Sibiu

Sezonul alb prinde culoare la Târgul de Crăciun din Sibiu

“Colors of Christmas”
Sezonul alb prinde culoare la Târgul de Crăciun din Sibiu

În sezonul alb, weekend-urile de la Târgul de Crăciun din Sibiu vor fi pline de culoare. Sub conceptul “Colors of Christmas”, fiecare weekend din perioada Târgului va aduce în centrul Sibiului deosebite spectacole grupate tematic, susținute de artiști din țară și străinătate care vor interpreta atmosfera Sărbătorilor muzical și artistic într-o paletă bogată și colorată – de la folclorul românesc până la gospelul american.

 

Auriu, verde, albastru, argintiu și roșu vor fi cele cinci culori pe care le va purta Târgul de Crăciun din Sibiu în această a șaptea ediție.

 

Primul weekend, cel inaugural, va străluci în nuanțe aurii. În seara zilei de 22 noiembrie ora 19 sibienii și turiștii sunt invitați la ceremonia de inaugurare a târgului și aprinderea iluminatului festiv în oraș dar și la un concert extraordinar susținut de Monica Anghel alături de formația lui Andrei Tudor și de orchestra simfonică din Sibiu condusă de dirijorul Ionel Tudor.

 

Tot în weekend-ul AURIU, în următoarea seara, în data de 23 noiembrie ora 19, iubitorii genului gospel vor avea ocazia să vadă un proiect muzical unic inițiat de Brad V. Johnson (n.r fost membru Boney M.) împreună cu Andrei Tudor Band. Formula s-a diversificat prin colaborarea extraordinară a Paulei Seling și a grupului vocal „Acapella”. Formula aceasta, Brad Vee Johnson, Paula Seling, Andrei Tudor și Acapella reprezintă o premieră, un eveniment muzical special creat pentru concertul de la Sibiu.

 

Weekend-ul ROȘU va fi weekend-ul cu specific românesc de aceea sâmbătă, 30 noiembrie, va avea loc “Festivalul de datini și obiceiuri”, un spectacol folcloric complet, cu muzică și dansuri tradiționale, realizat în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA. De Ziua României, în data de 1 decembrie, Camelia Cosma Stoiță, Traian Stoiță și Ioana Brad vor colinda românește.

 

Weekend-ul ALBASTRU va aduce în Piața Mare colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul internaţional – muzică vieneză din creaţiile lui Johann Straus și piese jazzy vor fi readuse în prim-plan de orchestra Formuzica și de sibienii de la Guilty Lemon.

 

Pentru că din programul de Crăciun nu putea să lipsească genul Rock ‘n Roll, în weekend-ul VERDE, Electric Band și Joy Band vor aduce în Piața Mare sunetul metalic al chitărilor electrice și al tobelor.

 

Grupul vocal „Acapella”, condus de George Miron,  care abordează atât muzică pop și cross-over cât și muzică clasică și sacră va încheia seria “Colors  of  Christmas” cu un concert în ultimul weekend înaintea Crăciunului, învăluit în culoarea ARGINTIU.

 

Mai multe informații despre programul complet al evenimentului pot fi găsite pe site-ul Târgului de Crăciun din Sibiu la secțiunea EVENIMENTE http://targuldecraciun.ro/evenimente/  sau pe www.facebook.com/targuldecraciun

 

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Contact: Sergiu Olteanu 0730/030.744

2013TCS

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x