Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Sibiu Open 2014 – trei turnee internaționale

Sibiu Open 2014 – trei turnee internaționale

Sibiul este primul și singurul oraș din România care găzduiește 3 turnee internaționale în aceeași bază sportivă – Tenis Club Pamira.

După ce anul trecut Sibiu Open a devenit cel mai important turneu de tenis din Transilvania prin ridicarea cotației turneului la rangul ATP 75, anul acesta, proiectul va fi compus din trei turnee cu participare internațională și puncte în clasamentele ATP și WTA.

Pentru prima dată în istoria tenisului sibian, baza sportivă Pamira găzduiește un turneu internațional de tenis feminin. „Am reușit să conving atât Federația Română de Tenis cât și autoritățile și partenerii locali să inițiem acest proiect bazându-ne pe trendul creat de Simona Halep, Sorana Cârstea dar și de echipa națională feminină a României care tocmai s-a calificat în grupa mondială pentru a aduce și mai aproape de tenis iubitorii sportului sibian”, spune Marius Vecerdea, organizatorul turneului Sibiu Open. Competiția de tenis feminin va aduce la start 64 de jucătoare pe tabloul de calificări iar 32 dintre ele vor avansa pe tabloul principal. Turneul de calificări va avea loc între 24 și 26 mai iar tabloul principal va începe în 27 mai și se va încheia în 1 iunie cu marea finală. De asemenea, în turneul de dublu care va avea finala în data de 30 mai, vor fi înscrise 16 echipe. „Acceptarea jucătorilor în toate cele trei turnee se va face conform ordinii în clasamentul mondial. Înscrierile în turneul feminin se încheie astăzi (n.r. – 8 mai)”, mai spune Marius Vecerdea. La turneu sunt așteptate participante din peste 15 țări. Premiile totale pentru acest turneu se ridică la 10.000 de dolari iar finala turneului  va fi transmisă în direct de DigiSport. „Tenisul este sportul cel mai mediatizat în ultima vreme în Romania datorită atât rezultatelor deosebite pe plan mondial al sportivelor românce dar și pentru faptul că exista un calendar încărcat al turneelor de mare anvergura pe plan mondial”, mai spune Marius Vecerdea.

Cel de-al doilea turneu internațional din acest an, Pamira Open, va avea loc între 20 și 29 iunie și poate fi considerat drept o avanpremieră a principalului turneu de tenis din Transilvania, Sibiu Open. În acest turneu se pot înscrie doar jucători aflați între primii 200 în lume iar Pamira Open este un turneu excelent pentru a aduna puncte în plus necesare unei bune clasări înaintea înscrierii în turneul principal. Pamira Open este la cea de-a treia ediție iar premiile totale ajung la 10.000 de dolari.

Sibiu Open este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Pamira Sibiu și cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Sibiu. Turneul va avea loc între 20 și 28 septembrie și are premii totale în valoare de 65.000 de dolari. Ediția anterioară  turneului a fost câștigată de Jaroslav Pospisil. Turneul va fi televizat aproape în întregime pe canalele DigiSport.

 

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

PR & Media Relations

press@brylu.ro

0745320343

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545