Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Simply The Best – Povestea Naiului

Simply The Best – Povestea Naiului

Piața Mare din Sibiu va găzdui concertul „Simply The Best – Povestea Naiului„, un spectacol „5 în 1”, în care naiul lui Radu Nechifor va fi elementul principal. Naistul sibian promite publicului o abordare cu totul specială a celor cinci genuri muzicale reprezentate pe scenă: jazz, folclor, pop-rock, clasic și clubbing.

 

Direcția 5, reprezentanta pop-rock-ului, este una din cele mai iubite formații din România, care și-a surprins întotdeauna fanii prin concerte și spectacole originale. Artiștii au obținut numeroase premii și distincții muzicale înca de la lansare: Cel mai bun album rock (2000), Cea mai bună formație a anului (2001), locul II la Festivalul de la Mamaia și multe altele.

 

„Concertul Simply The Best – Povestea Naiului este unul deosebit. Vom cânta alături de Radu Nechifor două din cele mai iubite piese ale noastre, „O fata ca ea” și „Ești stilul meu”. De asemenea, suntem de părere că fiecare instrument muzical are o poveste și o viață a lui, dar nu există un instrument mai românesc decât naiul. Suntem nerăbdători să oferim publicului sibian momente spectaculoase alături de Radu” a spus Marian Ionescu, reprezentantul celor de la Direcția 5.

 

Ioan Bocșa, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România, cunoscut pentru piese celebre precum „Ană, zorile se varsă”, „Mărie, dragă Mărie” sau „Doru’ m-o purtat” va reprezenta folclorul în 30 iulie în cadrul evenimentului.

 

„Când am acceptat colaborarea cu Radu Nechifor, m-a tentat foarte mult ideea de a trece naiul prin diferite ipostaze. De asemenea, sunt foarte bucuros că acest concert se desfășoară în Sibiu, deoarece publicul de acolo este unul exigent și elevat, care și-a diversificat gusturile față de muzică și îmi face întotdeauna plăcere să cânt în fața unui public cunoscător”, a declarat artistul de folclor.

 

Ozana Barabancea, reprezentanta jazzului, revine pentru a doua oaraă în acest concert alături de Radu. Artista a fost impresionată de succesul concertului din 2013 și este foarte încântată de această colaborare.

 

„Iubesc Sibiul și faptul că voi cânta din nou în acest concert, în fața acestui public atât de interesat de muzică. Sunt convinsă că melodiile pe care le voi cânta împreună cu Radu vor incanta spectatorii din Piața Mare”.

 

Grupul Vocal Acapella va reprezenta stilul clasic alături de Radu Nechifor în cadrul concertului. Fără a fi acompaniați de instrumente muzicale, soliștii au pregătit pentru acest eveniment momente cu adevărat speciale pentru toți cei care vor fi prezenți la spectacol. George Miron, reprezentantul grupului vocal, spune că este foarte încântat de participarea la acest eveniment: „Întotdeauna avem plăcerea de a colabora cu oameni serioși, care știu ce vor, asa cum este Radu Nechifor. Tocmai de aceea, propunerea lui a fost de nerefuzat”.

 

MT-Jay este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Sibiu. Încă de mic copil, acesta a fost pasionat de muzică, iar cariera de DJ și-a început-o în 2009, într-un pub din Sibiu. Acum, artistul este prezent în foarte multe cluburi de profil și participă la numeroase evenimente, abordând mai multe genuri muzicale: house, dance, pop și retro. Colaborarea dintre Radu Nechifor și MT-Jay este nouă, fiind pentru prima dată într-un concert când naiul, un instrument considerat mai mult pentru folclor, se combină cu ritmuri de club.

 

„Am pregătit pentru sibieni un moment special, care nu s-a mai facut până acum. Cunosc foarte bine acest public și sunt sigur că se vor antrena si șe vor simți foarte bine pe ritmuri de clubbing îmbinate cu sunetele naiului”, spune DJ-ul sibian.

 

 

Concertul Simply The Best – Povestea Naiului se va desfășura în 30 Iulie în Piața Mare, începând cu orele 20:30.

 

 

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție:

 

Iulia Macrea

 

Asociația Internațională de Tineret Become

0749.140.050

iulia.macrea@rosu.ro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545