Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Start în campania de strângere de semnături pentru un Parlament curat

Start în campania de strângere de semnături pentru un Parlament curat

Susţine oameni ca tine! este sloganul sub care Grupul de inițiativă Filiala Sibiu al Uniunii Salvați România inițiază campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare. Evenimentul va avea loc vineri, 16 septembrie, ora 18:00, în Piața Mare din Sibiu. La acțiune sunt asteptaţi toți sibienii dornici să dea o mână de ajutor la reformarea clasei politice.

Fiecare semnătură este prețuită și reprezintă o responsabilizare a Uniunii Salvați România în proiectul său politic. Tocmai de aceea, cu acest prilej, provocăm sibienii să discute cu voluntarii noștri. Încercăm astfel să aflăm direct de la cetățeni care le sunt speranțele si așteptările de la viitorii aleși, dorim să fim permanent conectați la comunitate.

Campania USR de strângere de semnături pentru un Parlament curat a început în București și în alte orașe din țară. În scurt timp corturile USR vor fi vizibile și la Sibiu unde avem încredere că vom avea un sprijin mare din partea cetățenilor.

Vă reamintim că Partidul Uniunea Salvaţi România este fondat pe structura USB și este un continuator al partidului care a obținut la București, la alegerile locale, peste 30% din voturi. USR își propune o reformare reală a mediului politic și administrativ din România. Uniunea Salvați România are format la Sibiu un grup de inițiativă compus din viitori membri și simpatizanți, oameni care nu au mai făcut parte din nicio formațiune politică.

Pentru detalii și/sau pentru confirmarea participării vă rugăm să ne contactați la urmatoarele numere de telefon: 0721554693, 0740059519 sau la adresa de e-mail usrsibiu@gmail.com.

Cu respect,
Grupul de Inițiativă Filiala Sibiu – Uniunea Salvați România

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545