Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Wonderland isi deschide portile pentru ultima data in acest an la Teatrul Gong.

Wonderland isi deschide portile pentru ultima data in acest an la Teatrul Gong.

Sibiu, 26 octombrie 2016. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 28 octombrie și sâmbătă, 29 octombrie, de la orele 18:00, ultimele două reprezentații din acest an ale spectacolului „Alice” în regia lui Eugen Jebeleanu.

 

Ritmat și haios, spectacolul „Alice” este unul dătător de energie și conturează un loc al visării și al descoperirii. În povestea rescrisă de Yann Verburgh, Alice este imaginea Wonderland („cea mai firmă dintre toate firmele”) și reprezintă idealul de frumusețe feminină pentru tinerele adolescente. Nadia, o fetiță din Sibiu, devine încet – încet și fără voia sa Alice într-o aventură fascinantă alături de Iepurele Alb, Pisica de Chester, Regina de Cupă, Omida, Tweedledee și Tweedledum, Pălărierul și Iepurele de Martie. Textul spectacolului de la Sibiu este o creație ce are la bază cele două romane ale scriitorului englez Lewis Carroll – „Alice în Țara Minunilor” și „Alice în Țara Oglinzilor”. Montarea regizorului Eugen Jebeleanu creează cadrul unui spectacol deopotrivă pentru copii și părinți căci, într-un limbaj contemporan și cu o vizualitate modernă, pune întrebări despre relația dintre ei, așa cum este această relație condiționată de realitatea cotidiană.

 

Spectacolul de la Sibiu se bucură, de asemenea, de contribuția unor creatori importanți precum Velica Panduru (scenografie și light design), Alex Halka (muzică), Coralie de Gonzaga și Silviu Naicu (video). Din distribuția spectacolului fac parte actorii Anton Balint, Paul Bondane, Barbara Crișan, Cristina Drăghici, Charlie Fălămaș, Mihaela Grigoraș și Iustinian Turcu.

 

Spectacolul are o durată de aproximativ 1h15min și este recomandat celor cu vârsta peste 10 ani. Accesul publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta de la ora 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 – 14:00) sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele vândute în rețeaua eventim.ro se percepe un comision de 10%.

Diana

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545