Zilele Vecinătăţii în Vasile Aaron

Corina, Mee Rah și muzica populară vor anima strada Semaforului

Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu organizează în perioada 22-28 iunie a doua ediţie a festivalului Zilele Vecinătăţi, pe strada Semaforului.

 

Cartierul Vasile Aaron va avea propriul festival ce va culmina cu o petrecere de cartier organizată în weekendul 27-28 iunie, chiar pe bulevardul principal al cartierului – str. Semaforului. Strada va fi închisă circulaţiei auto de vineri, 26 iunie ora 15, până luni, 29 iunie, ora 12, şi va fi redată oamenilor, aici organizându-se concerte pentru toate vârstele, concursuri şi ateliere şi vor fi amenajate o zonă de terase şi una de ”fun-fair”, unde vor fi amplasate echipamente specifice parcurilor de distracţii.

 

CONCERTE

 

Sâmbătă

Vor concerta sâmbătă, de la ora 20, cunoscuta Corina și Mee Rah, cea care își va lansa aici și cel mai recent videoclip.

 

Albumul de debut al Corinei, ”Noi Doi” a apărut în ianuarie 2004. De pe album a fost promovată o singură piesă, „Noi Doi” care a fost compusă de Marius Moga și Smiley. Melodia a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100 devenind unul din cele mai de succes melodii ale ei. În 2009 lansează videoclipul melodiei ”One Two Three”, iar în 2011 lansează videoclipul melodiei ”No Sleeping”, făcută în colaborare cu JJ.

 

MeeRah este sibiancă și a participat până acum în mai multe proiecte muzicale. ”Scriu multe cântece și povestioare despre dragoste, despre dragostea necondiționată și despre sentimentele care ne fac umani, vulnerabili și vii”, spune cântăreața despre sine.

 

Duminică

Duminică, festivalul Zilele Vecinătăţii va fi locul ideal pentru iubitorii muzicii populare. Soliștii Robert Târnăveanu, Viorica Telcean, Camelia Stoiță, Traian Stoiță și ”vecinul” Nelu Albu, el locuind aici, în cartierul Vasile Aaron, vor concerta pe scena amplasată pe strada Semaforului.

 

EVENIMENTE

 

Pe parcursul Zilelor Vecinătății se vor organiza expoziții și târguri cu delicatese, va fi organizat un târg de vecinătate și se vor putea face schimburi de jucării, vor fi amplasate terase și se va ridica un parc de distracții.

 

Zilele Vecinătăţii dă culoare cartierului Vasile Aaron

În cadrul festivalului Zilele Vecinătăţii, Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu va organiza împreună cu Policolor un concurs de reamenajare a scărilor de bloc. Oamenii îşi pot înscrie scara de bloc în concursul în urma căruia pot câştiga vopsele pentru zugrăvirea întregii scări de bloc. Pentru colorarea cartierului, organizatorii au pregătit peste 250 litri de vopsea.

Înscrierile scărilor de bloc se fac online, pe site-ul www.aios.ro/ZV2015

 

Faurecia accesorizează maşinuţele copiilor

Copiii pot câştiga, alături de părinţii lor, premiile Faurecia „Perfecțiune tehnică” şi „Pasionat de automobile”, construindu-şi propriile maşinuţe de lemn pe care să şi le accesorizeze aşa cum au văzut doar în filme sau desene animate. Concursurile  vor aduce în faţa publicului maşinutele construite în familie. Orice copil din oraş poate participa la acest concurs, înscrierile făcându-se pe site-ul www.aios.ro/ZV2015 sau în ziua evenimentului.

 

Sport pentru toţi

Asfaltul va deveni teren de sport, zona „Sport pentru toţi” amenajată de Decathlon putând să le aducă celor ce fac mişcare în cele două zile de festival zeci de premii constând în vouchere de cumpărături. Aici vor fi amenajate terenuri de baschet, de fotbal, de badminton şi tenis cu piciorul precum şi alte sporturi individuale.

 

Zilele Vecinătăţii este un proiect cultural cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!