Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Sibiu Rally Challenge 2015

Sibiu Rally Challenge 2015

Sibiu Rally Challenge, festivalul dedicat sporturilor cu motor programat în perioada 20 – 23 august,  se va desfășura în premieră mondială pe circuitul Transfăgărășan. 

Circuitul va fi inclus și ca probă specială în cadrul Raliului Sibiului, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri, și va fi parcurs de patru ori. În plus aici vor avea loc și demonstrațiile de drift, karting și celelalte evenimente programate în cadrul festivalului.

Cel mai celebru drum din România va beneficia de o transformare totală pentru a oferi fanilor un spectacol unic. Arhitectul german Hermann Tilke, designerul celor mai noi circuite din Campionatul Mondial de Formula 1, dar și a circuitului stradal din jurul Casei Poporului, se ocupă de acest proiect unic. “Am construit circuite peste tot, în mlaștină, în deșert, dar niciodată pe un munte. Tocmai de aceea am acceptat această provocare unică. Este o zonă fabuloasă care va atrage foarte mulți pasionați de curse. Sunt sigur că va deveni chiar mai popular decât celebrul Nurburgring”, a spus Hermann Tilke.

Circuitul Transfăgărășan va respecta toate normele de siguranță impuse de FIA și va putea găzdui orice tip de întrecere din lumea sporturilor cu motor.

Lucrările au demarat deja pe 1 aprilie și principala provocare va fi acum deszăpezirea versantului pe care va fi construită porțiunea care unește punctele de la Bâlea Cascadă și Bâlea Lac.  “I o decizie faină. Amu tre să ne punem pe treabă că-i musai să terminăm circuitul până în august. Da nu-i bai că avem vreme pentru toate, doar să se mai ducă zăpada asta de aici. Vom face totul molcom, așa cum ne pricepem noi mai bine ”, a spus unul dintre angajații firmei de construcții din Sibiu.

Conform unor cabanieri din zonă, la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac s-ar fi cazat în această perioadă un anume Bernie Ecclestone, iar surse oficiale au confirmat că a venit în zonă pentru a vedea dacă aici se va putea organiza și un Grand Prix de Formula 1.

“Anul acesta este pentru prima oară când Raliul Sibiului se va desfășura pe asfalt și ne-am gândit să venim cu ceva noua. Astfel circuitul Transfăgărășan va fi punctul de atracție al festivalului dedicat sporturilor cu motor. Sunt sigur că vom reuși să terminăm totul la timp și că în august 2115 piloții vor face un spectacol total la Raliul Sibiului. Unii vorbesc deja de Formula 1, dar toate la timpul lor”, a completat și Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x