Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ziua UNIVERSALĂ A IEI SIBIU

Ziua UNIVERSALĂ A IEI SIBIU

Vom celebra pentru a treia oară în istorie și pentru a doua oară la Sibiu, pe 24 iunie 2015, Ziua Universală a Iei. Anul acesta, sărbatoarea va începe pe 19 iunie şi se va termina pe 24 iunie, de Sânziene.

Îmbracă planeta în IE şi spune lumii cea mai frumoasă poveste despre România! Ziua Universală a Iei este un eveniment global, iniţiat şi coordonat de comunitatea online La Blouse Roumaine

La Sibiu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va fi gazda celor 6 zile de poveste. Am pregătit pentru voi ateliere și legende depănate de meșteri populari, târg de Ii, șezătoare tradițională, obiceiuri de Sânziene, flori și cosițe împletite, plimbări cu Biciclete Cochete, concerte și voie bună, parada celor mai frumoase ii și multe altele.

Te așteptăm cu drag!
Îmbracă IA sau orice cămașă tradițională și vei avea ACCES GRATUIT în Muzeu! IA EȘTI TU!

ORGANIZATORI: Muzeul ASTRA Astra Museum Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA” din Sibiu & Future Capital

INITIATOR: La Blouse Roumaine
Hashtag:

#IASibiu
#24iunie
#ZiuaUniversalăaIei
#ZiuaIei
#lablouseroumaine
#Sânzienele

Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

2015-ziua-iei

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545