Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Campionatul de fotbal Luceafarul

Campionatul de fotbal Luceafarul

August 2009, Sibiu Sport – Campionatul de fotbal pe teren redus Luceafarul Relaxeaza-te prin sport si joaca fotbal in cel mai tare eveniment sportiv de amatori din Sibiu!

Lumeee…lumeee… Complexul Sportiv Luceafarul da startul unei competitii cum nu a mai vazut Sibiul. Amatorii de fotbal sunt invitati sa se inscrie in Campionatul de minifotbal Luceafarul si sa demonstreze ca alaturi de echipele lor sunt cei mai buni.

2009-CampionatulLuceafarul

Organizatorii competitiei au pregatit numeroase surprize pentru participanti: premii substantiale, cadouri saptamanale pentru fiecare jucator in parte, petreceri cu echipa, sponsori puternici si prezenta unor vedete din fotbal.

Pentru a juca in cel mai tare eveniment sportiv de amatori din Sibiu, reteta e simpla: incarca-te cu buna dispozitie si inscrie-ti echipa in competitie pana la 15 august.

Detalii si inscrieri prin Ovidiu Talvan tel: 0744-555628 sau direct la restaurantul Luceafarul (str. Ioan Lupas, nr. 2 – langa Liceul O. Goga).

Sponsorii competitiei sunt: Boromir, Boema, Pensiunea Marin, Perla Harghitei, Carlsberg, Jidvei, MACS.COM.

Va multumim!
Organizator:
Lalu Teodor – 0722551073
www.luceafarulsibiu.ro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545