Fotografi și pictori arată fața frumoasă a Rășinariului

În urma unei inițiative a Primăriei comunei Rășinari și a Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS), Rășinariul a găzduit în ultimele două săptămâni fotografi și pictori care au surprins comuna în cele mai frumoase ipostaze.

 

Zece fotografi profesioniști și tot atâția elevi ai Liceului de Artă din Sibiu și pasionați de pictură au bătut la pas Rășinariul pentru a descoperi frumusețile acestei comune, surprinzându-le în fotografii și picturi originale. Tabăra de fotografie a fost condusă de cunoscutul fotograf sibian, Daniel Bălțat, iar cea de arte plastice de profesorul Florin Viorel. Lucrările rezultate în urma acestor tabere de creație vor fi expuse, începând de mâine, la Primăria comunei Rășinari, vernisajul având loc sâmbătă, 16 septembrie, la ora 10:00.

 

Expozanți fotografie: Adrian Crapciu, Ana-Maria Nichitelea, Andrei Peleanu, Cătălin Craioveanu, Dancu Nicolae, Diana Hancu, Gabriela Enache, Gabriela Oancea, Iulia Micu, Ivănuț Alexandra.

Expozanți arte plastice: Ana Postolachi, Andrei Stoian, Claudia Mărgărita, Daria Ilovan, George Șandru, Marius Soaită, Raluca Curecheriu, Raluca Pătruțiu, Ștefania Slătculescu.

 

Expoziție de fotografie și pictură “Rășinari în imagini”

Vernisaj: sâmbătă, 16 septembrie, ora 10:00 – Primăria comunei Rășinari

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!