Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Happy Feet Show, concurs de dans între grădinițe

Happy Feet Show, concurs de dans între grădinițe

Happy Feet Kids în colaborare cu Centru Aria Sibiu prezintă HAPPY FEET SHOW, Ed. I,  concurs de dans pentru copii. Evenimentul va avea loc în data de 28.05.2015, la ora 17:30 în incinta centrului Aria, iar înscrierile se pot face până la data de 15.05.2015 în grădinițe, urmând ca totul să fie transmis organizatorului. Trupe de dansatori de la grădinițe și nu numai se vor întrece pentru câștigarea titlului de „Cele mai vesele piciorușe”.

În cadrul evenimentului vor exista spectacole de dans susținute de cele mai cunoscute școli de dans din Sibiu. De asemenea, se va organiza o tombolă pentru participanți, unde Centrul Aria oferă premii în valoare de 2400 de lei.

Așteptam un număr de aproximativ 250 de copii (maxim 20 trupe) însoțiți de instructori de dans, educatoare sau părinți. Fiecare grădiniţă din municipiul Sibiu poate participa cu cel mult trei trupe. La înscriere, acestea se vor prezenta cu muzica pe un CD audio, dansurile urmând a fi jurizate de persoane competente. Juriul va urmări selectarea tematicii dansului în concordanţă cu vârsta copilului, postura corporală din timpul dansului, sincronizarea paşilor de dans cu muzica şi cu întregul grup, mişcarea, gesturile şi coregrafia. Trupele pot prezenta orice stil de dans (de societate, popular, balet, modern, hip-hop, break, step, sportiv etc.), iar pentru o identificare mai bună, grupele pot să-şi aleagă numele de scenă al trupei. La finalul concursului, fiecare trupă va primi câte o diplomă.

Prin această competiție inedită dorim să încurajăm copiii talentaţi în domeniul dansului, să stimulăm simţul artistic şi estetic al acestora, precum şi să cultivăm sentimentele de prietenie şi de cooperare între ei.

 

Pentru detalii suplimentare:

Persoană de contact: Denisa Cornăcel, organizator

Tel: 0754780891

e-mail: denisa.cornacel@yahoo.com

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x