Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

VUNK face Inconjurul Lumii

VUNK face Inconjurul Lumii

VUNK face Inconjurul Lumii. Next Stop: Sibiu

Sibiul este unul din orașele de suflet ale Trupei Vunk. O spune faptul că de fiecare data când au ajuns aici, băieții au încercat să le ofere fanilor o altă experiență, o nouă amintire și nu doar un concert. Au inovat ideea de show prin jocurile de lumini și lasere de la Festivalul de Teatru și au reușit să integreze în recitalul lor peste 400 de persoane prin brățările luminoase oferite la concertul din februarie 2014…
Iar de data aceasta, vin la Sibiu cu o nouă producție. Pe 18 mai, când turneul acustic “Înconjurul Lumii” ajunge la Teatrul Gong, fanii vor putea vedea un spectacol la care s-a muncit încă din mai anul trecut. Alături de membrii trupei, pe scenă vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist.

Sibiul reprezintă a 20-a oprire din acest turneu, considerat de public cel mai emoționant și neașteptat proiect muzical românesc din acest an. Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK și-a dorit să realizeze cea mai mare colecție de visuri.
Pentru asta, ca și în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitați să scrie pe cărțile poștale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecția de visuri, însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

Concertul va începe la ora 19, iar in deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga țară, dar și online pe www.iabilet.ro.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x