Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Incepe cel mai fain eveniment pentru copiii din ciclul primar “Cupa SeriousFun la inot”

Incepe cel mai fain eveniment pentru copiii din ciclul primar “Cupa SeriousFun la inot”

320 de copiii se întrec pentru premiile în valoare de 80.000 de lei in 18 Mai la Bazinul Olimpia.

 

“A început de la ideea de a le arăta copiilor partea frumoasă a sportului iar acum, pe lângă aceasta, a ajuns la ceva cel puțin la fel de frumos ca sportul: o clasă unită. Partea cea ușoară și distractivă e că fac împreună, în clasă, pancarde, rime, desene care îi reprezintă, vin la cursuri de înot cu clasa, se încurajează și cu toții au un scop comun: Cupa SeriousFun. Partea cea mai grea e alegerea celor 4 înotători care să reprezinte clasa și înțelegerea copiilor că cei 4 sunt cei mai potriviți pentru asta. Toate astea fac o clasă mult mai unită. Un mare rol îl au și cadrele didactice și parintii” spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.

 

Anul acesta, concursul va reuni în bazinul Olimpia 320 de copii în apă pe parcursul a 8 ore (câte o oră jumăte pentru fiecare categorie). Concurenții vor fi susținuți din tribune de peste 2400 de colegi și 1000 de părinți agitați, care, împreună, vor crea o atmosferă nemaipomenită și îi vor încuraja din răsputeri pe copiii din bazin. Maxim 16 clase vor reprezenta fiecare nivel, de la clasa 0 la clasa a IV-a. La rândul ei, fiecare clasă va fi reprezentată de două fete și doi băieți. Cupa Serious Fun va avea loc în data de 18 mai, la Bazinul Olimpia.

“Când vedem emoțiile piticilor, susținerea întregii clase din tribună, felul cum fac (sau nu fac încă) față înfrângerilor și mai ales lacrimile de fericire din ochii câștigătorilor suntem convinși că această competiție este ceea ce ne dorim“,  mai spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.

 

Competiția va începe la ora 8.30 cu elevii clasei I. De la ora 10:00 se vor întrece elevii clasei pregatitoare, de la ora 11.30 cei de clasa a II-a, de la ora 13.00 cei de clasa a III-a iar clasa a IV-a va încheia competiția cu cursele ce vor începe la ora 14:30.

 

Premii de 80.000 de lei

Valoarea premiilor puse în joc la Cupa SeriousFun depășește suma de 80.000 de lei. Locurile I de la fiecare categorie sunt pentru întreaga clasă a câștigătorilor și nu doar pentru cei careintră în bazin. Câștigătorii concursului pentru clasa zero vor merge pentru o zi ca cercetași la munte. Clasa I va petrece o zi la piscina Cabanei Supporter de pe Valea Avrigului. Câștigătorii de la clasa a II-a vor petrece o zi întreagă pe biciclete în afara Sibiului iar cei de-a III-a vor petrece o zi la Funpark Arena Platos  iar câștigătorii clasei a IV-a se vor putea bucura de o zi de echitație la Pensiunea Ghiocelul. Transportul pentru fiecare excursie va fi asigurat de Air Tour Travel. Concurenții vor fi premiați cu ajutorul sponsorilor: Decathlon, Boromir, Tymbark, Sport Gear si Mindspot. Cadreele didactice vor fi premiate cu ajutorul: Chic Bijoux , Salonul Mariana Voivoda, Beauty Salon si Perfect Nails by Ana.

 

Cine este „SeriousFun”?

Clubul Sportiv SeriousFun și-a început activitatea organizând altfel de cursuri de înot, atât pentru copii cât și pentru adulți; echipa SeriousFun promite, înainte de rezultate, o metodă de predare distractivă dar care păstrează siguranța pe primul loc. Siguranța, distracția și rezultatele sunt asigurate prin intermediul unor instructori dedicați, plini de energie, care aplică o metodă unică, bazată de 4 niveluri de dezvoltare/performanță: uPLAY, uDISCOVER, uLEARN, uENJOY.

Acești oameni răbdători își propun să te ducă mai aproape de țelul tău. Dacă ești începător, nivelul PLAY e pentru tine: aici este vorba de acomodare, joacă și o poveste care să-ți stârnească curiozitatea și să te ambiționeze îndeajuns încât să îți dorești să ajungi la nivelul următor. Așadar, DISCOVER e următorul pas spre a cunoaște și a descoperi sportul pe care îl practici (înot/ski/snowboard). După ce ai dobândit încredere în tine, e timpul pentru LEARN: să înveți tehnica corectă și să aduci completări cunoștințelor asimilate în nivelurile anterioare. La finalul nivelului ENJOY poți să spui că știi să înoți, să schiezi sau să te dai cu placa.

Fie că e vorba de tabere sportive, tabere de aventură în limba engleză, ture cu

bicicleta, cursuri de echitație, ski/ snowboard sau ateliere de creație…cu SeriousFun te distrezi învățând! Ia legătura cu SeriousFun și convinge-te singur!

 

Înscrierile în concurs se fac până în data de 15 Mai la adresa de mail andreeap@seriousfun.com.ro sau numarul de telefon 0748 659 831.

 

Partenerii proiectului:  Asociația Sportivă WhiteSnakes, IPJ Sibiu , ISJ Sibiu,Primăria Sibiu, Casa de Cultură Sibiu, Universitatea Lucian Blaga.

 

Sponsori :Decathlon, Arena Platos, Pensiunea Ghiocelul, Supporter, Air Tour Travel, Joyson, Atrium, Boromir , Tymbark , Alexia Copy Center, Chic BIjoux, Salon Mariana Voivoda, Beauty Salon, Perfect Nails by Ana.

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545