JUCĂRIADA LUI IEPURILĂ

5-6 APRILIE, FORUMUL DEMOCRAT AL GERMANILOR DIN SIBIU

 

Dragi junioare şi juniori, mămici, tătici şi bunici, dragi învăţători şi profesori, Magic Hands Studio vă invită să descoperiţi fantezia, să vă folosiţi imaginaţia şi să vă dezvoltaţi creativitatea la Jucăriada lui Iepurilă… o scuză numai bună pentru a începe Sărbătorile de Paşti mai repede.

Jucăriada lui Iepurilă este primul festival pentru copii, organizat în Sibiu de Magic Hands Studio în parteneriat cu Casa de cultură a Municipiului Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, festival dedicat strângerii de fonduri în scop umanitar şi creării un loc în care cei mici să aibă parte de o zi de poveste.

Jucăriada lui Iepurilă este un eveniment dedicat în totalitate copiilor pentru că noi credem în dorinţa lor de a se descoperi pe ei înşişi creând, interacţionând cu cei din jur, bucurându-se şi jucându-se, îndemnaţi fiind atât de spiritul copilăriei și, mai ales, de spiritul Sărbătorilor.

Lansăm invitaţia tuturor copilaşilor din grădiniţe şi ciclul primar de a participa la concursul de tablouri cu tema “Cadoul aşteptat de la Iepurilă”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei.

Tablourile vor fi preluate depuse până cel târziu 14 mai la Forumul Democrat al Germanilor (Bulevardul Magheru nr. 1-3,), în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact.

Putem spune că acesta este darul nostru pe care îl facem copiilor din Sibiu, şi nu numai, de Paşti. De asemenea, ei sunt învăţaţi că este cel mai frumos lucru să ajuţi, donând o jucărie celor mai puţin norocoşi, celor care, poate, nu au şansa unei copilării fericite.

Vă garantăm o zi de poveste pentru pitici şi o oază de relaxare pentru adulţi!

 

Contact:

Anda Suciu – organizator

Tel: 0745 04 7070

e-mail: atelierulmagic@gmail.com

www.magichandstudio.ro

Facebook: Magic Hands Studio

2014-04-JucariadaluiIepurila

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!