Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

SemiMaratonul Sibiului editia II-a in 25 mai 2013

SemiMaratonul Sibiului editia II-a in 25 mai 2013

În 25 mai 2013 va avea loc a doua ediţie a SemiMaratonul Sibiu, un eveniment sportiv cu strângere de fonduri pentru proiecte din comunitatea locală. Sunteti invitaţi să participati la una dintre cursele competiţiei – Semimaraton 21 km, cros 5km,  cursele copiilor, sau să susţineti alergătorii şi proiectele înscrise.

Cum funcţionează?

Organizațiile non-profit, grupurile de iniţiativă, companiile sau persoanele fizice propun proiecte, iar alergătorii care doresc să se înscrie în competiție pot să aleagă un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare și prin mobilizarea unui cerc de susținători care împărtășesc aceeaşi dorință.

Cum pot să susțin?

Fiecare persoană sau companie care dorește să contribuie la realizarea unor proiecte în comunitatea locală poate să susțină un alergător, contribuind cu o sumă fixă sau variabilă (per kilometru alergat) pentru una dintre cauzele înscrise în competiţie.

logo_prietenii_mocanitei_gri  heritas-gri HERITAS – Fundaţia Transilvană pentru dezvoltare integrată, protecţie şi revitalizare a patrimoniului cultural – Huet.Urban – Green is Smart
logo_babycare_gri  

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x