Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Spectacolul caritabil „Aripile speranţei” te îndeamnă să fii erou în prag de Sărbători

Spectacolul caritabil „Aripile speranţei” te îndeamnă să fii erou în prag de Sărbători

 

În acest an, asociația Domy Music Star, în colaborare cu Palatul Copiilor Sibiu, vă dă posibilitatea să deveniți „aripi de salvare” pentru cazul excepțional al unui băiețel în vârstă de 11 ani, din Răşinari, jud. Sibiu, diagnosticat cu autism, epilepsie și ADHD.

Pentru a forma împreună aripi, avem plăcerea de a vă invita, vineri, 16.12.2016, ora 19:00, la evenimentul caritabil “Aripile speranței”, desfăşurat la Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu, Corpul A.

Vă așteptăm cu drag să vă delectați cu un spectacol deosebit oferit de invitații noștri: elevii de la Palatul Copiilor Sibiu, secţia Canto şi Folk, Camelia Stoiţă împreună cu talentaţii săi copii,Ioana şi Traian, Andrei Dunaev, Karina Dance.

Acest eveniment va fi prezentat de Dominique Simionescu şi Cătălina Dumitrean.
Evenimentul ARIPILE SPERANȚEI este menit să ofere un spectacol deosebit cu scop caritabil. Altfel spus, veniți, vă delectați, participați la tombolă (10 lei/bilet) și oferiți aripi de speranță acestui copil minunat, care locuieşte împreună cu sora sa mai mare, Cristina, şi mama lor, cea care se ocupă singură de nevoile de creştere şi de educare ale celor doi copii.

 

Detalii : 0743395161 – Simionescu Daniela

Anda

Related Posts

Read also x