Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Strângere de fonduri pentru copiii cu autism

Strângere de fonduri pentru copiii cu autism

Miercuri, 05 octombrie 2016 , între orele 17:00 – 20:00, va avea loc la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Corpul A,  sala festivă, evenimentul de leadership și comunicare, în scop caritabil, cu tema „UNEORI CÂȘTIGI, UNEORI ÎNVEȚI”.

Copiii cu tulburări de spectru autist de la Fundația „Un copil, o speranță” Sibiu – UCOS, vor beneficia în urma desfășurării acestui eveniment, de achiziționarea unui PACHET DE JOCURI folosit în terapie, pentru a-i ajuta să se integreze mai ușor în societate. Asta, și prin participarea sibienilor la această manifestare.  Pachetul de jocuri cu scop social costă în jur de 8.000 de lei.

Biletul de participare , în valoare de 70 de lei, poate fi achiziționat direct la intrarea în sală, iar toate fondurile strânse vor fi direcționate către Fundația „Un copil, o speranță”.

„Proiectul răspunde nevoii copiilor cu tulburare de spectru autist de a comunica și interacționa cu ceilalți, prin învățarea, în situații de grup, a modalitațlor adecvate de a face acest lucru, în scopul integrării sociale și asigurării accesului la educație”, a declarat Elena Dobrovolschi, psiholog clinician specialist la fundația UCOS.

ramona-tiepacEvenimentul este susținut de Ramona TIEPAC, coach şi trainer certificat John Maxwell TEAM. Problematica abordată face referire la descoperirea unor modalități prin care un eveniment negativ poate fi transformat într-o oportunitate.

Am avut ocazia să stau câteva ore alături de acești copii, participând la programul lor zilnic. Ei învață să sufle într-o lumânare în câteva săptămâni, cu speranța că până la urmă vor reuși. Am doi copii minunati și sunt recunoscătoare că pot trăi sentimentul de a fi mamă, însă copiii pe care i-am cunoscut sunt supuși atâtor provocări, încât  NU se pot ajuta singuri. Au nevoie de mine, de tine și de fiecare dintre noi, cei care suntem dispuși să-i sprijinim. Ronald Regan a spus o dată: «Nu putem să ajutăm pe oricine, însă oricine poate ajuta pe cineva»”, explică Ramona Tiepac.

Organizatorul evenimentului este LIONS Club Brukenthal Sibiu, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și Consiliul Județean Sibiu..

Parteneri media: Tribuna, Sibiu 100%, Mesagerul de Sibiu, radio Vocea Evangheliei Sibiu, radio Itsy Bitsy, sibiuonline.com și inoras.ro.

 

Înscrieri pe: http://www.strongway.ro/training-leadership.

afis-inveti-001

Pentru mai multe detalii,

 

Doris LUPU

0742.678356

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x