Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Strângere de fonduri pentru copiii cu autism

Strângere de fonduri pentru copiii cu autism

Strongway vă invită vineri, 03 aprilie 2015, la evenimentul de leadership și comunicare, în scop caritabil, cu tema „Toți comunicăm, puțini relaționăm”, care se va desfășura la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Corpul A,  sala festivă, între orele 17:00 – 20:00.

Copiii cu tulburări de spectru autist de la Fundația „Un copil, o speranță” Sibiu  au astfel șansa integrării mai facile în școală și societate, prin achiziționare unui program folosit în terapie, numit grid, valoarea acestuia fiind estimată la 7.000 de lei.

„Programul Grid 2 este un produs software ce oferă soluții de comunicare alternativă și augmentativă și permite comunicarea cu ajutorul imaginilor sau prin text (în funcție de abilități), ambele dublate de traducere vocala simultană, dar și utilizarea computerului. Experiența proiectelor europene ne-a demonstrat eficiența acestui produs în facilitarea comunicării copiilor cu dizabilități și integrarea lor școlară și socială”, a declarat Elena Dobrovolschi, psiholog clinician specialist la fundația UCOS.

Evenimentul este susținut de Ramona TIEPAC, coach şi trainer certificat John Maxwell TEAM. Problematica abordată face referire la creșterea influenței atunci când comunici și folosirea unor instrumente pentru dezvoltarea abilităților de a comunica clar și cu energie. „Am avut ocazia să stau câteva ore alături de acești copii, participând la programul lor zilnic. Am cunoscut-o pe Daria. Am rămas profund impresionată. Am observat cum sunt aduși de către părinții lor, cu speranța în suflet că odată și odată se vor integra și ei în societate.  Au fost preluați de către terapeuții special pregătiți, pentru a-i ajuta să învețe lucruri pe care noi le facem cu atâta ușurință. Copiii pe care i-am cunoscut sunt supuși atâtor provocări, încât  nu  se pot ajuta singuri. Au nevoie de mine, de tine și de fiecare dintre noi, cei care suntem dispuși să-i sprijinim”, a declarat trainerul Ramona Tiepac.

În prezent, Fundația UCOS acordă servicii unui număr de 45 de copii cu T.S.A./ autism, dintre care 34 de băieți și 11 fete, cu vârste între 2 și 11 ani.  În plus, pe lista de așteptare s-au înscris, în perioada februarie-martie 2015 încă 6 copii: 3 copii cu vârsta de 3 ani și  3 copii cu vârsta de 5 ani.

Invitatul evenimentului caritabil este consulul Carlos Cueto Carrion, reprezentantul Consulatului de pe lângă Ambasada Republicii Peru la București. Conferința va avea loc în 3 aprilie, între orele 17:00 și 20:00, în Corpul A  al Bibliotecii Județene ASTRA, sala festivă.

Biletul de acces la eveniment,  în valoare de 100 de lei, poate fi  achiziționat de pe pagina http://www.strongway.ro/eveniment-de-binefacere/ sau direct, la intrarea în sală.

Partenerii principali sunt LIONS Club Brukenthal Sibiu și Biblioteca Județeană ASTRA.

 

 

Pentru mai multe detalii,

Doris LUPU – PR Eveniment

0742.678356

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545