Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Teatrul mic din Sibiu prezintă microstagiunea de toamnă la Oradea

Teatrul mic din Sibiu prezintă microstagiunea de toamnă la Oradea

Teatrul mic Sibiu susține ȋn premieră o microstagiune de excepție la Oradea ȋn perioada octombrie-decemrie 2016. Spectacolele vor avea loc la unul dintre cele mai frumoase mall-uri, Shopping City ERA PARK Oradea.

 
Astfel, veți avea ocazia de a-i vedea pe actorii Teatrului mic Sibiu, jucând spectacole pentru publicul iubitor de teatru orădean, ȋncepȃnd cu luna octombrie, ȋn zilele de sȃmbătă de la ora 19:00. Vă invităm să vă bucurați de arta la cel mai ȋnalt nivel prin spectacolele prezentate ȋn cadrul „Festivalului de teatru”.

 
Primul spectacol ce va fi prezentat la Oradea, aduce un nume important din lumea teatrală la acest moment, al artistei Ofelia Popii, care semnează pentru prima dată regia unui spectacol. „O zi de vară” prezintă povestea a doi bărbaţi aflaţi în pragul sinuciderii care  învaţă împreună să se bucure de misterul existenţei. Un text al marelui dramaturg polonez Slawomir Mrozek, ce se va juca ȋn 8 octombrie ȋncepand cu ora 19:00, la Era Park Oradea.

 
Maratonul se continuă cu o poveste de iubire, o dragoste cu năbădăi, un balansoar al vieţii în care protagoniştii încearcă la vârsta maturităţii să se agaţe cu disperare unul de celălalt. “Doi pe un balansoar” ȋn regia lui Constantin Podu ce se va juca sȃmbătă ȋn 22 octombrie, este un spectacol care pe lângă umor lasă în urma lui o adâncă tristeţe şi o amară resemnare .
Programul complet al microstagiunii este următorul:
8 octombrie, ora 19:00 – “O zi de vară”
22 octombrie, ora 19:00 – “Doi pe un balansoar”
29 octombrie, ora 16:00 – “Clowniada”
5 noiembrie, ora 19:00 – “Cafeneaua”
10 decembrie, ora 19:00 – “Crăciun cu zăpadă”

Era Park Oradea este situat pe strada Calea Aradului nr. 62
Intrarea la spectacole este liberă!

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x