Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

„Burduful de Aur” promite un weekend plin de umor

„Burduful de Aur” promite un weekend plin de umor

„Burduful de Aur”, singurul festival de umor din Sibiu, revine în acest weekend, în zilele de 15 și 16 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Axat în principal de secțiunea de interpretare umoristică, evenimentul  va aduce pe scena zilnic, începând cu ora 18:00, interpreți și grupuri umoristice de pe plan local și din țară: grupul umoristic “Experiment 77 din Făgăraș”, grupul “Haz” din Eforie, grupul „Cucuruz Mălai de Toamnă” din Jibou, “Vacanța Mică” din Pitești, grupul “Bis” din Sibiu, Academia Militară din Sibiu, Constantin Tiron din Câmpulung Moldovenesc, Aurel Tomele din Beiuș, Ioan Seleși din Zalău și Ioan Mercea din Arad.

Anul acesta, lista de invitați va fi completată de actorul Dorel Vișan, Sergiu Vitalian Vaida, Emil Mitrache (Americanu’) care va și prezenta spectacolul,  Sorin Tănase și publicistul Cornel Udrea.

Programul de glume, gaguri și scenete satirice va fi completat de o expozițe de carte și publicații umoristice, coordonate de Cornel Udrea, care are la activ peste 70 de titluri de cărți și piese de teatru umoristice. În paralel, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc o expoziție de caricaturi realizate de Cristinel Vecerdea și de Nicu Petrache. Tot în foaier vor fi expuse și obiecte absurde create de studenții Catedrei de Design a Universității de Arte și Design din Cluj, coordonați de decanul conf. univ. dr. Cristian Cheșuț. De asemenea, timpul va trece mai ușor pentru cei prezenți, având posibilitatea să admire o expoziție de clepsidre realizate de clujeanul Dinu Virgil Ureche.

Accesul publicului la eveniment se va face pe bază de bilet ce pot fi achiziționate în ziua evenimentului din foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet este de 10 RON.

Festivalul Național de Umor „Burduful de Aur” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local al Municipiului Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul partenerului principal al evenimentului, firma Metropolis.

 

Dragomir Emanoil

Președintele Asociației Culturale BIS Sibiu 2012

0740/355.241

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545